Mel Gibson

Mel Gibson is majdnem szuperhősbe öltözött

1613

Mel Gibson közel állt ahhoz, hogy ő legyen Thor apja

Az Oscar-díjas színész, Mel Gibson nem rég interjút adott a Guardiannek, ahol több, eddig nem ismert információkra is fény derült.

“Sok ideje már ennek, Thor apjának a szerepét ajánlották fel, de nem vállaltam el.” – szögezte le a lényeget Mel.

Odint végül nem kisebb név vállalta el, mint a szintén Oscar-díjas Anthony Hopkins. A Marvel univerzumban játszódó szuperprodukció és folytatása is nagy sikernek örvendett. Előbbi 450 millió zöldhasút, míg utóbbi 644 millió amerikai dollárt termelt világviszonylatban. Jövő márciusában pedig érkezik a harmadik felvonása a Chris Hemsworth főszereplésével készült Thor-nak.

Az interjúban meg kérdezték, az idén januárban lett 60 éves színészt, hogy mi a véleménye a szuperhősfilmek áradatának, amire már egy picit bővebben is kifejtette a véleményét.

“Vannak köztük jók. Néhány pedig egész vicces, mint például A galaxis őrzői vagy az első Vasember. Néhány pedig nem több régi dolgok újrahasznosításánál. Pókembert is már vagy ötször feldolgozták, és alig különböznek egymástól. Szerintem hátrányosan érinti a filmeket, hogy már nem lehet az alkotók nevével eladni őket. Manapság már máshogy működik ez az üzlet.”

Mel Gibson folytatta monológját arról, hogy régebben mennyivel volt másabb a filmgyártás:

“Úgy gondolom, hogy akkoriban változatosabb történetű filmeket gyártottak, és az alakítások is sokszínűbbek voltak.”

Gibson állítja, hogy a mai világban nem szűnt meg ez a filmkészítési mód, egyszerűen csak fele annyi pénzből, kétszer gyorsabban kell dolgozniuk. A napokban az a hír is felröppent, hogy Robert Downey Jr. szeretné A rettenthetetlen sztárját rendezőnek a következő Vasember mozihoz.

A Cannes-i filmfesztiválon mutatták be eddigi legújabb filmjét a Blood Father-t, amit meglepően pozitív kritikákban részesült. Az ősszel pedig érkezik a Hacksaw Ridge, egy háborús dráma, amit nem csak dirigálni fog Mel Gibson, hanem egy mellékszerepet is kiosztott magára. A főszerepre Andrew Garfield-ot kérték fel.

(Címlapkép forrása; Hír forrása)

//milos//


Article Tags:

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download