Chris Evans és Helen Hunt - A hét színészei

Chris Evans és Helen Hunt – A hét színészei

5522

7-7 érdekesség Chris Evans és Helen Hunt életéről

Hétről-hétre megjelenő cikkünkben kiválasztunk két színészt, akik a héten ünneplik születésük napját és bemutatunk 7-7 érdekességet az életükből, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál. Ezúttal nem más, mint Amerika Kapitánya, azaz Chris Evans ünnepli születésnapját a héten, illetve az Oscar és négyszeres Emmy-díjas Helen Hunt-ot is ezen a héten köszönthetik fel születésének évfordulója alkalmából.

Chris Evans (Született: 1981. június 13., Boston)

 1. Chris Evans eredeti neve Christopher Robert “Chris” Evans. A táncosnő Lisa Copuano és a fogorvos Rob Evans fia. Az amerikai kongresszusi képviselő, Mike Capuano unokaöccse. Három testvére is van, Carly, Shanna és Scott.
 2. Édesanyja és testvérei hatására vett rész iskolai színdarabokban, majd középiskolai tanulmányai után a színvonalas New York-i Lee Strasberg Theater Institue diákja volt.
 3. Chris legismertebb karaktere a Marvel univerzumban hősködő Amerika kapitány. Az eddigi három kapitányos film több, mint két milliárd dollárt hozott világviszonylatban.
 4. Chris Evans háromszor utasította el Amerika kapitány szerepét, mire a rendező és a producerek meg tudták győzni. Szülinapos színészünk 300.000 dollárt kapott a film főszerepéért.
 5. Van egy East nevű kutyusa, mely félig angol, félig amerikai bulldog.
 6. Chris Evans katolikus neveltetést kapott, bár komolyan érdeklődik a buddhizmus filozófiája iránt.
 7. Kedvenc TV sorozata a Simpson család, kedvenc filmje A rettenthetetlen, a Zűrzavar és a Tenenbaum, a háziátok.

Helen Hunt (Született: 1963. június 15., Los Angeles, Culver City)

 1. Apja színházi rendező, ezért Helen már hatévesen úgy döntött, színésznő lesz. Kilencéves korában már színi tanulmányokat folytatott. Többször szerepelt a tévésorozatokban, többek között A padlásszoba hercegnőjében.
 2. Karrierjében az áttörést az 1996-os Twister hozta meg, melyért a legjobb színésznő kategóriában Blockbuster-díjat nyert. Ekkor figyelt fel rá James L. Brooks filmrendező, és főszerepet ajánlott neki Jack Nicholson oldalán a Lesz ez még így se! (1997) című filmben. Kiemelkedő teljesítményét Oscar-díjjal jutalmazta a szakma.
 3. Helen Hunt jelenetét, amiben felolvas egy levelet és köszönetet mond Melvinnek, egy snittben vették fel – a színésznő egyben felolvasott egy 18 oldalas szöveget.
 4. Tévés szerepléseit is siker koronázta. Az 1992-ben indult, Megőrülök értedben nyújtott alakításáért négy alkalommal nyerte el a Golden Globe-díjat.

 5. Helen Hunt 1999. júliusában házasságot kötött Hank Azaria színésszel, de a kapcsolatuk 2000-ben válással végződött. 
 6. A People magazin beválasztotta minden idők 50 legszebb nője közé.
 7. Tanúja volt a 2001-es a World Trade Center elleni támadásnak, hiszen épp a vadonatúj, tetőtéri New Yorki lakásán töltötte a pihenőidejét. Úgy döntött elhagyja a várost, ám letiltottak minden járatot. Kibérelt egy privát gépet és három nappal a terrorcselekmény után kimenekítette magát és az egész személyzetét a városból.

(Címlapkép forrása itt és itt)
(Érdekességek forrásai: starity.hu, wikipedia.hu, mafab.hu)

//milos//


Article Tags:

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download