Chris Pratt és Nicole Kidman - A hét színészei

Chris Pratt és Nicole Kidman – A hét színészei

4915

7-7 érdekesség Chris Pratt és Nicole Kidman életéről

Hétről-hétre megjelenő cikkünkben kiválasztunk két színészt, akik a héten ünneplik születésük napját és bemutatunk 7-7 érdekességet az életükből, amivel még lehet, hogy eddig nem találkoztál. Férfiak terén ezúttal nem más, mint A galaxis őrzői Star Lord-ja, napjaink egyik legfelkapottabb színésze, azaz Chris Pratt a kiválasztott, míg női oldalról az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe nyertes, a 49. születésnapját ünneplő Nicole Kidman lett a hét sztárja.

Chris Pratt (Született: 1979. június 21., Virginia)

 1. Chris Pratt nagyon közel áll a családjához és a barátaihoz. Élete egyik legnagyobb álma az volt, hogy anyukájának vegyen egy házat, és ez a terve sikerült is. Ereiben angol, norvég, német, svájci és francia vér csörgedezik.
 2. 19 évesen Mauin pincérkedett, amikor felfedezte őt Rae Dawn Chong színésznő, aki épp a Cursed 3. részét készült rendezni, és beválogatta a horrorvígjátékába főszereplőnek Christ.
 3. Karrierjében az áttörést az elsöprő kritikai- és közönségsikereket elért Marvel adaptáció, A galaxis őrzői (2014) főszerepe hozta meg. A film a bemutatását követő hetekben 773 millió dolláros bevételre tett szert.
 4. Chris Pratt nagyon boldog volt, hogy megkapta a Jurassic World szerepét 2015-ben, ugyanis egyik kedvenc filmje az 1993-as Jurassic Park, melyet még annak idején a film premierjén nézett meg a mozikba. A film végül minden idők negyedik legtöbb bevételét hozó alkotása lett.
 5. A Szédületes éjszaka forgatásán ismerkedett meg Anna Faris színésznővel, akivel 2009. január 30-án házasodtak össze Balin. 2012 augusztusában megszületett fiúk Jack. Jelenleg Los Angelesben élnek.
 6. Hobbijai közé tartozik, hogy a 1963-as VW bogarát szerelgeti. Ezen kívül szeret horgászni, festeni, írni és vadászni is.
 7. Volt egy időszak még mielőtt beindult a pályafutása, hogy hajléktalan volt és a kis teherautójában élt.

Nicole Kidman (Született: 1967. június 20., Hawaii)

 1. Nicole Mary Kidman néven született a Hawaii-szigeteken, Honolulu-ban. Apja Anthony Kidman, pszichológus, anyja Janelle Kidman, főnővér. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt
 2. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy évvel később a Vietnam (1987) című minisorozatban nyújtott alakításáért megkapta az Ausztrál Filmintézet díját.
 3. Az 1990-es Mint a villám forgatásán ismerkedett meg leendő férjével, Tom Cruise-zal, akivel még ugyanabban az évben karácsonykor házasságot kötöttek. Közösen is filmet forgattak Túl az Óperencián címmel, melyben egy Amerikában boldogságot kereső, ír szerelmespárt alakítottak, ám szerelmük 2001-ig tartott, aminek sajnos válás lett a vége.
 4. 2006. június 25-én másodszor is férjhez ment, ezúttal Keith Urban countryzenészhez. Az esküvőjük mindösszesen 35 percig tartott. 2008. júliusában megszületett férjével közösen vállalt gyermekük, Sunday Rose. 2011. januárjában tovább bővült közös családjuk Keith-tel, amikor hozzájuk került az előző év decemberében született Faith Margaret is, akit – mivel a színésznő nem tudott teherbe esni – béranya hordott ki.
 5. A Mr. és Mrs. Smith forgatásán miután Nicole Kidman visszalépett a szereptől, Brad Pitt állítólag otthagyta a projektet, és csak azután gondolta meg magát, hogy megtalálták Kidman utódját Angelina Jolie személyében.
 6. Rengeteg rövid történetet ír szabad idejében és abban bízik, hogy majd egyszer valaki publikálni fogja.
 7. Allergiás a szamócára és több pillangófajtára is.

(Címlapkép forrása itt és itt)
(Érdekességek forrásai: starity.hu, wikipedia.hu, mafab.hu)

//milos//


Article Tags:

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download