bud spencer - házasságpárti

A 8 legismertebb házasságpárti színész

14211

8 házasságpárti színész, akik régóta hűségesek házastársukhoz

Nemrég világot látott cikkünk a hűtlen színészekről szólt, most lássuk azokat a színészeket, akik – habár a mindennapjaikba nem látunk bele – szeretnek házasságban élni. Lássuk hát ki az a világszerte ismert nyolc házasságpárti színész, akik számunkra a legkedvesebbek.

Meryl Streep (Házas 1978 óta)

A többszörös Oscar díjas színész, méltán pályázhat munka és család terén a példakép posztra. Hosszú színészi karrierje mellett a házasság és a családalapítás sem maradt el. Férje szobrászként dolgozik, míg 3 leánya közül kettő színészi, egy modell, illetve, egy fiúgyermekük a dalszerző pályát választotta.

Bud Spencer (Házas 1960 óta)

A kedves, öreg Carlo Pedersoli, már több mint 50 éve szereti ízig vérig olasz feleségét Maria Amato-t. Carlo nem csak színészként, de úszóként és vízilabdázóként is megmászta a szamárlétrát és nagy eredményekre tett szert. Mindeközben 3 gyermeke is született. Vidám módon kettő vezetékneve Spencer lett a művészneve után.

Kevin James (Házas 2004 óta)

Napjaink egyik legkedveltebb komikus figurája, a Férjek gyöngye című amerikai, nagy sikerű vígjáték-sorozat sztárja már több, mint 12 éve ragaszkodik feleségéhez, Steffiana de la Cruz-hoz. James-ről köztudott, hogy párját szinte mindegyik filmjéhez, vagy éppenséggel sorozatához becsempészi kisebb-nagyobb szerepekre. Adam Sandler nagy barátja, akivel közösen nem kis sztárok, mégis mindketten példamutató életet élnek a magánéletükben.

Hugh Jackman (Házas 1996 óta)

Az ausztrál nagycsaládból érkező Hugh a következő a listánkon. Felesége 13 évvel idősebb nála, mégis közel 20 éve szeretik egymást hűséggel. Gyermekük sajnos nem születhetett, azonban örökbe fogadtak egy kisfiút és egy kislányt is. Boldog családként élnek.

Denzel Washington (Házas 1983 óta)

Közel harminc éve házastársa feleségének Pauleta Washingtonnak, az Oscar díjas Denzel Washington. A sűrű filmszerepek mellett volt ideje a családjára is. Nem kettő, hanem négy csodás gyermek büszke apukája, közülük három el is kísérte őt a Golden Globe-díjátadóra is.

Katherine Heigl (Házas 2007 óta)

Hugh Jackman-hez hasonlóan Katherine is nagycsaládból származó színésznő, hiszen öten voltak testvérek. 2007-ben férjhez ment Josh Kelley énekeshez, majd az évek során két gyermekük született. Színésznőnk jóval fiatalabb korosztály az eddig említettek között, de szurkolunk neki!

Adam Sandler (Házas 2003 óta)

A híres komédiás is házasságpárti színész. Feleségével Jackie Sandler-el igazi zsidó esküvőjük volt még 2003-ban. Három és öt évvel később pedig jöttek a gyerekek is. Felesége rendszeresen feltűnik filmjeiben, ahogy gyermekeik is. A Nagyfiúk című 2010-es produkcióban is ott vannak anyjuk ölében, a kosármeccsen a film utolsó pár percében.

Terence Hill (Házas 1967 óta)

Alias Mario Girotti, Bud Spencer párjaként lett közismert, de számos saját sorozat és film is ismertté tette. Míg ő színészként tevékenykedett, felesége forgatókönyv íróként kereste kenyerét. Házastársát két hónap ismeretség után elvette. Két fiúk született, Jess és Ross. Mindketten szerepeltek többször is azokban a produkciókban, amikben apjuk.

Tudnád folytatni a sort? Várjuk kommentben!

Tetszett cikkünk? LIKE Facebook oldalunkra!

(8 Házasságpárti színész: Címlapkép forrása)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download