10 világsztár, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

10 világsztár, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

3979

Sok világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül. Végül mind ismertek lettek, de a pályájuk során kisebb-nagyobb hazugságokra is szükségük volt ahhoz, hogy ez így legyen.

Alábbiakban az origo.hu (2016.11.22.) cikkét közöljük, változtatás nélkül.

Mila Kunis

Nem egy színésznő kezdte úgy a pályáját, hogy hazudott a koráról – még kiskorúként 18-nak mondta magát, hogy a szülei engedélye nélkül filmezhessen. Mila Kunis is így tett 14 évesen, hogy megkapja az Azok a 70-es évek show egyik szerepét, történetesen pont egy 14 éves lányét. A hazugság duplán jól sikerült, hiszen a sorozatban ismerte meg későbbi férjét, Ashton Kutchert. 

Mila Kunis

Carla Gugino

A Wayward Pines sztárjával pont az ellenkezője történt, három tévés vendégszerep után 1987-ben pályázott Az agyoncsapat című film egyik szerepére, ott viszont egy nála fiatalabb lányt kerestek, így 16 helyett 14-nek hazudta magát.

Carla Gugino

Sandra Bullock

1990-ben még a Dolgozó lány sorozatváltozatában játszott, innen dobbantott volna a nagyfilmek felé. Meg is pályázta a Szerelmi bájital főszerepét, és két évvel később végül vele jött ki a film – ehhez azonban kellett az is, hogy 29 évesnek mondja magát 26 helyett. Természetesen ezzel csak az internet előtti időkben játszhattak a feltörekvő színésznők, ma már bárkinek könnyebben ellenőrizhetik a korát.

Sandra Bullock

Rachel McAdams

A True Detective második évadjának színésznője korábban többek között Terrence Malick egyik filmjében, a To the Wonder-ben is szerepelt, ehhez kellett azt mondania, hogy szereti a lovakat – miközben a valóságban ijesztőnek tartja őket.

Rachel McAdams

Daniel Craig

Neki is lovakkal kapcsolatos a sztorija: az 1990-es években rengeteg sorozatban vendégszerepelt – köztük volt Az ifjú Indiana Jones kalandjai és a Mesék a kriptából is –, akkoriban rendre azt hazudta, hogy remek lovas, mert azt gondolta, hogy tényleg meg tudna tanulni jól lovagolni, ha arra kerülne a sor. Azóta már láthattuk, hogy ez sikerült is neki, ha máshol nem, a Cowboyok és űrlények-ben.

Daniel Craig

Liam Hemsworth

Pár vendégszerep után az ausztrál Szomszédok-kal, vagyis a Neighbours-szel vált viszonylag ismertté, ez után kapta meg első filmszerepét a Képlet-ben. Az éhezők viadala előtt még Az utolsó dal-ban is játszott, ehhez azt hazudta, hogy remekül röplabdázik. Persze az első röplabdás jelenetnél kiderült, hogy nem, így a rendező – hogy ne csússzanak sokat a produkcióval – megkérte a statisztákat, hogy játsszanak ők is rosszabbul, illetve pár jelenetben dublőrt használtak.

Liam Hemsworth

Robert Pattinson

A pályáját tévéfilmekben kezdte, akkoriban mindenhol azt mondta, hogy a RADA-n, Nagy-Britannia legmenőbb színiiskolájában tanult – és, mint azóta elmesélte, a brit akcentusa miatt mindenki el is hitte neki. Később már pont brit származását próbálta letagadni, és amerikainak eladni magát, az Alkonyat sikere után azonban leállt a hazudozással, nincs is már szüksége rá.

Robert Pattinson

Chloë Grace Moretz

Nála pont fordított volt a helyzet, valamiért azt gondolta, hogy Martin Scorsese brit színészt keres A leleményes Hugó-ba, ezért elsajátította a brit akcentust. A casting végén Scorsese állítólag megkérdezte, hogy menne-e neki az amerikai akcentus is, mire a színésznő csak annyit felelt, „talán”, majd elővette a rendes beszédmodorát, lenyűgözve ezzel a rendezőt.

Chloë Grace Moretz

Laura Fraser

Amikor a Breaking Bad castingján megkérdezték a színésznőtől, hogy „Sprichst du Deutsch?”, vagyis „Beszélsz németül?”, kapásból rávágta, hogy „ja”, pedig csak néhány szót tudott. A sorozat Lydiájaként azonban komplett szövegeket kellett folyékonyan elmondania németül, mint mesélte, egy-egy bekezdés bemagolása napokig tartott neki.

Laura Fraser

George Clooney

A Vészhelyzet egykori sztárjánál kivételesen rosszul sült egy hazugság, amikor a pályája elején egy válogatón azt mondta, hogy benne volt a Párducemberek-ben, csak hogy ezzel is növelje referenciamunkái akkor még szerény számát. A castingot azonban történetesen az vezette, aki a Párducemberek-nél is, így pontosan tudta, hogy Clooney nem volt benne – természetesen nem is kapta meg az áhított szerepet.

George Clooney

(Címlapkép forrása; Cikk forrása: http://www.origo.hu/teve/20161116-sztarok-akik-hazudtak-egy-szerepert.html)

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download