A 10 legjobb vígjáték nőknek

A 10 legjobb vígjáték nőknek

16251

A 10 legszórakoztatóbb vígjáték nőknek

A vígjátékok elsősorban nevettetésre szolgálnak. A következő bejegyzésben olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amely elsősorban hölgyeknek szól és a célja a jókedvre derítés. Szóval következzen a 10 általunk legjobban kedvelt vígjáték nőknek.

Neked melyik a kedvenc olyan vígjátékod, amely a női nemnek szól? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!  A 10 vígjáték sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

10. Keresd a nőt! /There’s Something About Mary, 1998/

A filmben Ted (Ben Stiller) a suli legjobb nőjével, Maryvel (Cameron Diaz) fog a szalagavatón feszíteni. Hát feszíteni ugyan feszít, de egész mást és egész máshol: a nagy napon ugyanis Ted sikeresen becsípi összes férfiúi ékességét a nadrágja cipzárjába. Ez természetesen a lányos háznál történik, az egész família szeme láttára. Eltelik 13 év, mire Ted rájön, hogy egyetlen nőt szeretett egész életében, Maryt, akinek a sajnálatos események óta nyomát vesztette. Felbérel tehát egy másodosztályú bájgúnárt, aki magándetektívnek mondja magát (Matt Dillon), hogy derítse ki, hol él és mit csinál most a gyönyörű Mary. A detektív nemcsak megtalálja a lányt, de azonnal bele is szeret. Ezzel azonban nincs egyedül: az ellenállhatatlan Marynek egész kis rajongótábora van, amelyhez hamarosan Ted is csatlakozik.

Keresd a nőt! (There's Something About Mary, 1998)

9. A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

Carly (Cameron Diaz) menő New York-i ügyvédnő, aki boldog párkapcsolatban él Markkal (Nikolaj Coster- Waldau), amíg rá nem jön, hogy a szerelme kettős életet él. Amikor Carly találkozik Mark feleségével, az odaadó, érzékeny, mindenben tökéletes háziasszonnyal, a szembesülésük és csalódásuk nem egymás ellen fordítja őket, hanem egy oldalra állítja a két nőt. Elhatározzák, hogy megbosszulják Mark hazugságait. Ehhez kapóra jön Amber (Kate Upton), és máris megszületik az ötlet. Ahogy a terv egyre csiszolódik, úgy lesz egyre szorosabb a kötelék a három nő között.

A Csajok bosszúja /The Other Women, 2014/

8. Csábítunk és védünk /Hot Pursuit, 2015/

Csábítunk és védünk egy precíz és pedáns rendőrnő (Witherspoon) története, akinek egy bájos, kikapós víg özvegyet (Vergara) kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket Texason keresztül, köztük korrupt rendőrökkel és bérgyilkosokkal. Nagyszerű vígjáték két szórakoztató színésznővel!

Csábítunk és védünk 2015

7. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt /How to Lose a Guy in 10 Days, 2003/

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt “Hogyan”-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani – minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz. Egy mára már klasszikussá váló aranyos vígjáték, elsősorban hölgyeknek!

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 2003

6. Időről időre /About Time, 2013/

Tim Lake (Domhnall Gleeson) 21 éves korában fedezi fel, hogy képes utazni az időben. Mint kiderül, a családjában a férfiak generációk óta hordozzák ezt a képességet. Tim meg tudja megváltoztatni a történelmet, de a saját életével kapcsolatos dolgokat igen. Amikor megismerkedik egy Cornwall-ból Londonba tartó vonaton a gyönyörű szép Mary-vel (Rachel McAdams), azonnal szerelembe esik. Egy szerencsétlen időutazós véletlen folytán azonban megváltoztatja a múltat, melynek folyománya, hogy Mary-vel soha nem fog találkozni. Tim újra és újra visszautazik az időben, hogy mindent helyrehozzon, és újra megtalálja szerelmét…

Időről időre /About Time, 2013/

5. Beépített szépség /Miss Congeniality, 2000/

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig. Fantasztikus vígjáték, megfűszerezve némi akcióval a csodálatos Sandra Bullock-al a főszerepben.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

4. Doktor Szöszi /Legally Blonde, 2001/

Elle (Reese Witherspoon), a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője rájön, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. A szerelme elhagyja, mert politikusi pályára készül, és komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle elhatározza, hogy bosszút áll. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, a rózsaszín micisapkái, magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, minden megváltozik körülötte.

Doktor Szöszi 2001

3. Hogyan kell egymilliót lopni? /How to Steal a Million, 1966/

Nicole (Audrey Hepburn) apja, a híres műgyűjtő kölcsönadja múzeuma féltett kincsét, a Cellini Venuszt az egyik párizsi múzeumnak, amely szakértőket hív a szobor eredetének kiderítéséhez. Nicole csak úgy mentheti meg apját a lelepleződéstől, hogy ellopja a kiállításról a nagypapa által készített tökéletes hamisítványt. De mindjárt az akció elején elkövet egy kapitális hibát: felfogadja bűntársául Simont (Peter O’Toole), az apja után nyomozó magándetektívet.

Hogyan kell egymilliót lopni? /How to Steal a Million, 1966/

2. Nász-ajánlat /Proposal, 2009/

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet (Sandra Bullock). A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew (Ryan Reynolds), akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára: bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.

Ryan Reynolds - Nász ajánlat /Proposal, 2009/

1. Az ördög Pradát visel /Devil Wears Prada, 2006/

Az aranyérmes vígjáték, melyet minden nőnek látni kell. Miranda Priestly (Meryl Streep) a divat legnagyobb hatalmú úrnője, akinek ápolt kezeitől retteg a New York-i divatipar, aki senkit nem tűr meg útjában, ha tervei kivitelezéséről van szó, tökéletesen ellenőrzése alatt tartja a “divat bibliáját”, a Runway Magazine-t, annak munkatársai életét teljesen megkeserítve. Miranda új munkatársa, Andy Sachs (Anne Hathaway) a frissen végzett főiskoláslány egyáltalán nem illik a képbe: szürke, jellegtelen, tökéletes ellentéte a cégnél dolgozó díváknak. Amikor belép a szerkesztőségbe, megdöbbenve jön rá, hogy a munka, amelyre jelentkezett nem elszántság és céltudatosság kérdése.

(Történetek forrása ITT és ITT)

//Noncsi//


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download