Tom Hardy lehet a következő James Bond?

Tom Hardy, mint James Bond

2988

Tom Hardy lehet a következő James Bond?

Eldöntetlen kérdés máig ki lesz az új James Bond. Se leigazolt rendezője se leigazolt színésze nincs még a jövőre érkező, egész estés Bond mozifilmnek. Daniel Craig-el való szerződés még nem köttetett meg, sőt kérdés az is felkérnék-e Őt, ha igen elvállalná-e? Nos, egy 2016-os Daily Mail írás szerint nem vállalná el…

Az el nem döntött kérdések sorai között, sok emberben felvetődött Tom Hardy neve is. Ugyan ő az újságírói találgatásokra egyértelműen nem válaszolt, de a szavai mögött az áll, hogy nagyon szívesen elvállalná a szerepet. Broccoli, viszont igen ingerlékenyen kijelentette, hogy ez a kérdés nem a demokrácián alapul. Neki és csak és kizárólag neki van joga ezt eldönteni.

Az az igazság, hogy ez nem demokrácia. Ez nem az X-faktor, nem az uniós referendum és nem népszavazás. Barbara Broccoli választja ki, hogy ki lesz a következő Bond, és itt a vége.

– jelentette ki Sam Mendes, aki már korábban közölte, hogy nem folytatja a filmsorozatot rendezőként a Spectre után.

A rendezők sora is kérdés. Bár a jól bevált rendező páros óriási tömegeket vonzott évtizedeken keresztül a moziba, Mendes a Spectre után mégsem folytatja. Chris Nolan neve cseng mindenütt a Dunkirk című film elkészültével. Tom nagy örömmel venné, ha újra együtt dolgozhatna ezzel a „fantasztikus emberrel”. Nos, mivel már a Dunkirk forgatásának vége van, és Tom Hardy és Chris Nolan is szabad préda, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

(Címlapkép forrása; Cikk forrás)

//bluegirl//


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download