Jótevő hírességek

8 kivételes híresség a filmvilágból, akik híresek a jótevésről

3241

Jótevő hírességek

Folyamatosan hallunk híreket a legnépszerűbb sztárokról, hogy ezt meg ezt csinálják. Sokszor már a csapból is ők folynak. Alábbi cikkünkkel azok a hírességek előtt tisztelgünk, akik nem valami hülyeség folytán kerültek címlapra, hanem képesek voltak több mérföldet utazni, hogy, ha csak néhány pillanatra is, de megajándékozzák rajongóikat jelenlétükkel. Tőlük néhány órát vettek csak el ezek a jó cselekedetek, azonban tisztelőiknek életet meghatározó emlékekké váltak. Íme 8 kivételes híresség a filmvilágból, akik híresek a jótevésről!

Chris Pratt és Chris Evans

 

Chris Evans és Chris Pratt

A két szupersztár fogadást kötött az idei SuperBowl-ra. A vesztesnek meg kellett látogatnia egy gyermekkorházat. Jelmezben. A képen látszik, hogy Amerika kapitány lett a fogadás vesztese, de Chris Pratt tetézte a dolgot azzal, hogy el kísérte haverját a gyermekotthonba. Több ilyen fogadást is köthetnének a hírességek.

Dwayne “A szikla” Johnson

 

Dwayne "A szikla" Johnson

Mindenki kedvenc színész-pankrátora, mikor megkapta a Baywath főszerepét, kapott egy 7 éves sráctól egy levelet, hogy találkozni szeretne vele. Csodák csodájára az üzenet eljutott A sziklához, aki örömmel fogadta a forgatáson a szerencsés kisfiút.

Chris Hemsworth és Tom Hiddleston

 

Tom Hiddleston és Chris Hemsworth

A Thor című film sztárjai szabadidejükben ellátogattak a Lady Cilento nevű gyermekkorházba, ahol összesen 80 gyereket szórakoztattak és ellátták őket jelmezekkel, meg természetesen kalapácsokkal. Az egyik kissrác még interjút is készíthetett a két szuperhőssel.

 EZT IS OLVASD EL: ‘8 színész, akik minden filmjükben ugyanazt csinálják‘ — KATTINTS IDE!

  

Mila Kunis

 

Mila Kunis

Scott More veterán őrmester egy online videót küldött Mila Kunis-nak oly célból, hogy kísérje el egy tengerészgyalogsági megemlékezésre. Nos, a színésznő nem csak válaszolt neki, hanem megjelent a rangos eseményen.

Amy Schumer

 

Amy Schumer

Korunk egyik meghatározó komikája egy étteremben volt éppen, amikor szóba elegyedett a felszolgálónővel, akiről megtudta, hogy azért dolgozik reggeltől-estig, hogy fizetni tudja az iskoláját. Amy szimpatizált vele, így amikor ott kellett hagynia az asztalon a 49 dollárt a fogyasztásért, ő 500 dollárt hagyott neki ott.

J. J. Abrams

 

J. J. Abrams

A Star Wars: Az ébredő Erő zseniális rendezője a Lucasfilm filmstúdió elnökével, Kathleen Kennedy-vel osztottak pizzát több száz rajongó számára, akik a Star Wars Celebration rendezvényen várakoztak.

 EZT IS OLVASD EL: ‘8 színész, akik minden filmjükben ugyanazt csinálják — KATTINTS IDE!

 (Forrás: Brightside)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download