12 elképesztő filmes hiba, amit biztosan nem vettél észre

12 elképesztő filmes hiba, amit biztosan nem vettél észre

100647

12 nevetséges filmes hiba

A film fanatikusok igen figyelmesek, így gyorsan kiszúrják az esetleges bakikat. Minden apró részlet, akár a szereplőn, akár a környezetében picit is rosszul vagy hibásan változik, azt a legszemfülesebbek azonnal észre veszik. Alábbi cikkünkben következzen 12 filmes hiba, melyet már lehet hogy te is láttál, de biztos, hogy nem tűnt fel.

Vasember 2.

 

Vasember 2.

A film elején látható, ahogy a Robert Downey jr. által játszott Tony Stark fehér inget visel a műsorában. Azonban egy pillanat erejéig kilép a showból és mikor újra megpillantjuk, már fekete ingben látható a műsor végéig.

Deadpool

 

Deadpool

Ha picit jobban szemügyre vesszük Deadpool ugrását az autópályán, láthatjuk, hogy egyik pillanatban még nincsenek a hátán a kardfogantyúk, ám a következő képkockánál már ott vannak és ott is maradnak végig.

 

Deadpool

Szintén ennél a produkciónál maradva fedezhető fel a következő filmes hiba. A Morena Baccarin által alakított Vanessa olyan tetoválást ismer, ami egy képkockaváltással meg tud jelenni az emberi testen.

Forrest Gump

 

Forrest Gump

Amikor Jenny találkozik Forrest-tel, a film nézői a vasalót fektetve láthatják, azonban egy képkockával később már álló vasalót láthatunk.

Harry Potter és a bölcsek köve

 

Harry Potter és a bölcsek köve

Hopp, hopp! Ilyen az, amikor egy ilyen nagy költségvetésű mozinál előkandikál a mikroport.

 

Harry Potter és a bölcsek köve

Itt egy igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi. Amikor Harry helyet foglal az asztalnál, szemmel láthatóan Ron mellé ül, azonban egy jelenettel később már Hermione és Percy között eszi a vacsiját.

Titanic

 

Titanic

Rose szereti váltogatni az anyajegyét.

 

Titanic

Rose ennél a jelenet sornál is elvállalta a főszerepet. Amikor bajba kerül és szüksége van a fejszére, úgy betöri az üveget, hogy minden üveg kitörik a helyéről, ám amikor kiveszi a fejszét az üvegdarabkák nagy része vissza kerül a helyére.

Ponyvaregény

 

Ponyvaregény

Mielőtt Mia megkapja a híres adrenalin injekciót, előtte Vincent jó vastagon megjelöli rúzzsal a helyet, ahová be kell adni. Miután sikerült beadni a szurit, a rúzsnak nyoma veszik.

 

Ponyvaregény

Szintén a Ponyvaregényt erősíti a következő filmes hiba. Mia és Vincent egy olyan kávézóban rendel éppen az étlapról, ahol elég egy képkockaváltás ahhoz, hogy egyik kézből átkerüljön a másikba a cigaretta.

Az ötödik elem

 

Az ötödik elem

Leeloo ugrásánál egyértelműen látszik, hogy teljesen megváltoztak az utak és minden, pedig a helyszín elvileg ugyanaz…

Aranyhaj és a nagy gubanc

 

Aranyhaj és a nagy gubanc

A jelenetnél, amikor Flynn jön Aranyhaj tornyába, Madame Gothel megsebesíti Flynn-t, azonban a tőrön nem látszik a vérnek a nyoma. Erre egyszerű a magyarázat: a korhatárbesorolás miatt nem jelenhetett meg a filmben vér.

 

Aranyhaj és a nagy gubanc

Sokat nem kell magyarázni. Nincs bilincs, van bilincs…

(Forrás: brightside)

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download