10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

42680

Sztárpárok Hollywoodból

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő. Alábbi összeállításunkban az így létrejött kapcsolatokból szemezgettünk. Íme 11 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze.

Justin Theroux és Jennifer Aniston

A két filmsztár a Hippi-túra (2012) című film forgatása közben talált egymásra. A munkálatok után Aniston eladta a Beverly Hills-i apartmanját 2011 júliusában $38 millió dollárért, majd bérelt egy két hálószobás lakást Hollywood Hills-ben. 2012 augusztusában eljegyezte Justin Theroux, így 2013-ban már a Justinnal közösen vásárolt házát újította fel. 2015. augusztus 5-én, Justin Theroux 44. születésnapjára rendezett ünnepségen, egy meglepetés esküvő keretében, házasságot kötött jegyesével.

 

Justin Theroux és Jennifer Aniston

Tom Hardy és Charlotte Riley

Tom és Charlotte a 2009-es minisorozat, az Üvöltő szelek forgatásán ismerkedett meg egymással. 2010-ben megkérte Charlotte kezét, aki természetesen igent mondott, ám a boldogító igen még váratott magára. 2014. júliusában került sor a házasságkötésre, jelenleg pedig Charlotte-tal, kisfiával, Louis Thomasszal, valamint két közös kutyájukkal él a család Londonban. 2015. szeptemberében Tom és Charlotte bejelentette, első közös babájukat várják, aki egy hónappal később, október 22-én meg is született.

 

Tom Hardy és Charlotte Riley

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Sherlock zseniális megtestesítője, a Burlesque Fairytales (2009) című thriller forgatásán találkozott későbbi feleségével. 5 év együtt járás után, 2014. november 5-én a The Times hasábjain jelent meg, hogy Benedict eljegyezte barátnőjét Sophie Hunter opera és színpadi rendezőt. 2015 januárjában bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, majd nem sokkal később február 14-én Valentin napkor összeházasodtak. Júniusban megszületett kisfiúk, Christopher Carlton Cumberbatch. A kicsi Christopher nem sokáig marad testvér nélkül, ugyanis 2016. október végén bejelentették, hogy érkezik a második Cumberbatch fiú, mely 2017. március 3-án megszületett és a Hal Auden Cumberbatch nevet kapta.

 

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Michael Fassbender és Alicia Vikander

Michael a Fény az óceán felett forgatása alatt ismerkedett meg Alicia Vikanderrel színésszel, akivel 2014 novembere óta egy párt alkotnak.

 

Michael Fassbender és Alicia Vikander

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton-t 2012 áprilisától az Azok a 70-es évek show-beli partnerével, Mila Kunis-szal hozták hírbe, bár kezdetben mindketten tagadták, hogy randiznának, és hosszú ideig nem is nyilatkoztak róla. 2014 márciusában tört meg a jég, amikor kiderült, hogy februárban Ashton eljegyezte Milát, valamint első gyermeküket várják. Mila 2014. szeptember 30-án adott életet kislányuknak, aki a Wyatt Isabelle Kutcher nevet kapta. A pár 2015 júliusában a kaliforniai Oak Glenben mondta ki a boldogító igent. Második gyermekük, egy kisfiú 2016. november 30-án jött világra, és a pár a Dimitri Portwood Kutcher nevek mellett döntött.

 

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Andrew Garfield és Emma Stone

2011-ben A csodálatos Pókember forgatásán összejött filmbeli párjával, a Gwen Stacy-t alakító, nála öt évvel fiatalabb Emma Stone-nal. A film rendezője, Marc Webb később megjegyezte, hogy a Garfield és Stone között lévő kémia miatt esett egyértelműen Stone-ra a választás a castingon. Három év járás után 2014 októberében Andrew eljegyezte a színésznőt, ám 2015 októberében különváltak útjaik.

 

Andrew Garfield és Emma Stone

Chris Pratt és Anna Faris

Chris Pratt 2007-ben találkozott Anna Faris-szal a Szédületes éjszaka című produkció előkészületei során. 2009 januárjában eljegyezték egymást, majd 2009 júliusában egy kis ceremónia keretei között Balin mondták ki a boldogító igent. 2012 májusában a pár bejelentette, hogy első gyermeküket várják.

 

Chris Pratt és Anna Faris

Paul Bettany és Jennifer Connelly

Jennifer 2003. január 1-jén Skóciában férjhez ment Paul Bettany brit színészhez, akivel az Egy csodálatos elme forgatásán ismerkedett meg. Első közös gyermekük, Stellan, akit közös barátjuk, Stellan Skarsgård színész után neveztek el, 2003-ban született.

 

Paul Bettany és Jennifer Connelly

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Freddie 2000-ben ismerkedett meg komolyabban Sarah Michelle Gellar színésznővel, akivel a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatása közben már kialakult egy romantikus viszony. 2001 áprilisában eljegyezte, majd 2002. szeptember 1-én Puerto Vallarta-ban elvette feleségül. Több filmben is játszottak együtt, pl.: A Scooby-Doo – A nagy csapatban és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron folytatásaikban. Felesége 2007-ben, öt évi házasság után változtatta nevét Sarah Michelle Prinze-re.

 

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Benjamin Millepied és Natalie Portman

Natalie 2009-ben kezdett el randizni Benjamin Millepied balett-táncossal. A pár a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett össze, hiszen Benjamin volt a film koreográfusa. 2010 decemberében Natalie bejelentette eljegyzésüket és megerősítette a terhességéről szóló pletykákat. A pár első gyermeke egy kisfiú lett, Natalie 2011. június 14-én adott életet Aleph Portman-Millepiednek. 2012 februárjában az Oscar gálán mindketten jegygyűrűt viseltek, de nem válaszoltak a családi állapotuktól szóló kérdésekre. 2012. augusztus 4-én Natalie és Bejamin egy meghitt zsidó ceremónia keretein belül kötöttek házasságot Big Sur-ban, Kalifornia államban.

 

Benjamin Millepied és Natalie Portman

(Források ITT, ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download