FILMEZZUNK.HU
Filmsztárok, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért

Filmsztárok, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért

29652

Filmsztárok drámai átváltozásai

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé. Alábbi összeállításunkban ezúttal a legnagyobb átalakulásokat vesszük górcső alá.

(1) Chris Pratt

Napjaink egyik legnagyobb sztárja annak ellenében kaphatta meg A galaxis őrzői vezető szerepét, hogy megszabadult a fölös kilóktól. Chris Pratt a Városfejlesztési osztály című sorozatban egy túlsúlyos embert alakít, ezért nem tudott a válogatáson megfelelő kondícióban megjelenni. A filmsztár végül 27 kilót adott le és vált a galaxis legmenőbb őrzőjévé.

Chris Pratt - A galaxis örzői

(2) Matthew McConaughey

Matthew McConaughey 20 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című film szerepének kedvéért. Alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Később, egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: “Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.”

Mielőtt meghaltam

(3) Christian Bale

A gépész című film főszereplője Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel.

Christian Bale

(4) Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal az Éjjeli féreg után kemény edzésekbe kezdett, hogy kellően kigyúrja magát a Mélyütés bokszolójának szerepére.  A színész kemény formát hozott össze. Külön érdekesség még, hogy a rendező, Antoine Fuqua hogy támogassa filmje főszereplőjét, Jake Gyllenhaalt, a teljes fizikális felkészülést végigcsinálta vele.

Jake Gyllenhaal

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·