8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

8 szépséghiba sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

21884

Szépséghibák sztárokon, melyek cseppet sem csorbítják szépségüket

Senki sem tökéletes, még a világhírű celebeknek is lehet egy-két hiba a külsejében. Néhányan közülük védjegyükké tették gyenge pontjaikat, és a legcsekélyebb mértékben sem zavarja őket, hiszen mindenki szép a maga módján.

1) Megan Fox

Még egy olyan szépség is rendelkezik apró „torzulással”, mint Megan: egy brachydactylia nevű veleszületett rendellenesség következtében a hüvelykujjai kissé rövidebbek, a rajtuk levő körmök pedig szélesebbek és kisebbek, mint a legtöbb embernek. A lányt ez nem nagyon zavarja ez a defekt, még beszélt is róla egy talk-show-ban.

Megan Fox

2) Elizabeth Taylor

A Lassie hazatér (Lassie Comes Home) című film forgatása közben a rendező felszólította a fiatal színésznőt, hogy törölje le a sminkjét, mert úgy gondolta, túl kirívó lenne így a vásznon. Nem tudhatta, hogy semmi szempillaspirál nem volt rajta. Egy ritka genetiaki mutáció mutatkozott meg nála: Elizabeth szempillái két sorban nőttek, elbűvölő tekintetet kölcsönözve neki, melyet csak tetézett gyönyörű, ibolyakék szeme.

Elizabeth Taylor

3) Alan Rickman

Ha valaki hallotta e kiváló színész csodás beszédhangját, örökre emlékezetébe véste. Rickman azonban születési rendellenességgel született: az állkapcsa nem működött megfelelően, ezért meggyűlt a baja a beszéddel, befolyásolva a beszédtechnikáját, és módot adva arra, hogy bizonyítsa: egy ilyen hibát is lehet erősségként kezelni, főként a rajongók körében.

Alan Rickman

4) Kate Bosworth

A színésznő egy különösen érdekes megkülönböztetőjeggyel rendelkezik: egyik szeme kék, a másik barna. A heterochromiának nevezett rendellenesség következtében a két szem írisze másként színeződik. Hasonló szépséghiba büszke tulajdonosa a két színész, Mila Kunis és Christopher Walken is.

Kate Bosworth

5) Jean-Claude Van Damme

Sok évvel ezelőtt a színész beverte a fejét egy medencében, mely következtében egy nagy búb keletkeett a homlokán, mely végigkísérte Van Damme életét, a legkisebb mértékben sem hátráltatva a férfi holliwoodi karrierjét.

Jean-Claude Van Damme

6) Vanessa Paradis

Amikor Vanessa fiatal volt, azt ajánlották neki, hogy szabaduljon meg az első két foga közti, mára híressé vált réstől (egyébként Madonna ezt megtette). Vanessa azonban úgy döntött, nem változtat a külsején. Egy egyedi, természetes bájtól fosztotta volna meg vonásait, bár ez utóbbi állítással a fogorvosok vitába szállnának.

Vanessa Paradis

10 filmsztár, aki egy véletlennek köszönheti a világhírnevet

7) Halle Berry

A színésznőnek hat lábujja van a jobb lábán. Ilyenkor általában csecsemőkorban leműtik a felesleges ujjat, ám Halle soha nem esett át ilyen operáción. Ez a hiba a legkevésbé sem zavarja őt, szeret nyitott cipőkben járni. Érdekes módon a hasonló érintő rendellenességek gyakoriak. Ashton Kutcher például félig összenőtt lábujjakkal rendelkezik.

Halle Berry

8) Matthew Perry

Éveken át sok-sok lelkes rajongója volt a Jóbarátok (Friends) című sorozatnak, ám ők soha nem vették észre, hogy Matthew Perry-nek a jobb kezén hiányzik a felső ujjperce a középső ujján. Akkor vesztette el, amikor kisgyermekként rácsukták az ajtót az ujjára. Karakterének, Chandler-nek szintén volt hasonló problémája: Monica ráejtett egy kést a férfi kislábujjára, mely következtében Chandler egy ujjal kevesebb lett.

Matthew Perry

(Forrás: Brightside)

//Jana//


Article Tags: · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download