10 film, amiben a szerelmes párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

10 szerelmes film, amiben a párok a valódi életben is vonzódtak egymáshoz

14459

Filmek valódi szerelmes párokkal

Az alábbi filmek azért tudnak kiemelkedni a többi szerelmes film közül, mert az alkotásokban látott szerelmi kapcsolatok hitelesek tudnak lenni, hiszen a szerelmespárt alakító színészek valóban is szenvedélyesen vonzódtak egymáshoz. Vagy a forgatáson jöttek össze, vagy már eleve úgy vágtak bele a filmbe, hogy egy párt alkottak. 

1) A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man, 2012)

(Emma Stone és Andrew Garfield)

Peter Parker (Andrew Garfield) magányos, kicsit talán szótlanabb kortársainál, de egyébként egy teljesen átlagos gimis srác. Szüleit fiatal korában elvesztette, ezért Ben bácsi és May néni gondoskodik róla. Petert egyre jobban kezdi érdekelni a múltja, és amikor megtalálja apja régi aktatáskáját, meghökkentő dokumentumokra bukkan. Az iratok az Oscorphoz, apja régi társának, dr. Curt Connors laboratóriumába vezetnek. Peter úgy érzi, csupa rejtély és titok övezi nemcsak a múltját, de a jelenét is.

2) Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005)

(Brad Pitt és Angelina Jolie)

Mr. és Mrs. Smith (Mr. & Mrs. Smith, 2005) (Brad Pitt és Angelina Jolie)

Egyik család sem szívesen teregeti ki a szennyest, titkai pedig mindenkinek vannak, még házon belül is. Smithék látszólag egy teljesen hétköznapi életet élnek. Sem a kívülállók, sem ők maguk nem sejtik, hogy mit rejteget előlük a másik. Jane és John mindketten bérgyilkosok,  azonban a házaspár tagjaiban semmi más közös nincs, sőt, két egymással rivalizáló szervezetnek dolgoznak. Smithék nyugodt külvárosi élete teljesen felborul, amikor új megbízást kapnak. Bár szigorúan nem vittek addig haza munkát, most rákényszerülnek, hisz a következő célpontjukról kiderül, hogy évek óta megosztják vele hitvesi ágyukat.

3) Alfie (2004)

(Sienna Miller és Jude Law)

Alfie (2004) (Sienna Miller és Jude Law)

Alfie Elkins limuzinsofőr falja a nőket, és vozó külsőjének hála a nők sem vetik meg a társaságát. Alfie mindennapja csak a nők körül forog, szinte senkit nem zavar ki az ágyából, vagy éppen autójából. Egyetlen kivétel van: az egyedül álló anyukák.

4) Mint a villám (Days of Thunder, 1990)

(Nicole Kidman és Tom Cruise)

Mint a villám (Days of Thunder, 1990) (Nicole Kidman és Tom Cruise)

Az ifjú Cole régi vágya teljesül, amikor Forma-1-es versenyzõ lesz. Kezdeti sikertelenségek után az élre tör, s úgy tûnik, legveszélyesebb riválisa, Rowdy sem akadályozhatja meg, hogy õ legyen a bajnok. Ekkor azonban mindketten súlyos balesetet szenvednek. A kórházban barátokká válnak. Rowdy megtudja, hogy soha többé nem versenyezhet, és Cole számára is nehéz a visszatérés, amelyre a daytonai futam kínál lehetõséget…

5) Step Up (2006)

(Jenna Dewan és Channing Tatum)

Step Up (2006) (Jenna Dewan és Channing Tatum)

Tyler Gage nehéz sorsú fiatal, aki nevelőszülőknél él. Egyetlen szenvedélye a tánc, de általában haverjaival keveredik bele mindenféle balhékba. Egy nap épp emiatt köt ki a bíróságon, ahol közmunkára ítélik. Büntetését egy művészeti iskolában tölti le, ahol Nora profi táncosnak tanul. Mikor a lány partnere lesérül, Tyler lehetőséget kap, hogy megcsillogtassa tánctudását.

6) Rumnapló (The Rum Diary, 2011)

(Johnny Depp és Amber Heard)

Rumnapló (The Rum Diary, 2011) (Johnny Depp és Amber Heard)

Hunter S. Thompson regényéből készült fim Paul Kemp alkoholista újságíróról szól, aki egy nap rádöbben, hogy a problémáit New York légköre okozza. Ezért úgy dönt, hogy Puerto Ricóba költözik, és az ottani lapnak fog írni. Új lakóhelyén hamar megtalálja a közös hangot a rumkedvelő őslakosokkal, és megismerkedik a dögös Chenault-val is, akibe rögtön beleszeret. A probléma csak az, hogy a nőnek vőlegénye van, méghozzá a kétes ügyeket folytató üzletember, Sanderson. A férfi felkéri, hogy írjon róla, a döntés pedig Kempen múlik: tisztára mossa vagy örökre befeketítse a férfi hírnevét.

7) Szerelmi fészek (L’Appartement, 1996)

(Monica Bellucci és Vincent Cassel)

Szerelmi fészek (L'Appartement, 1996) (Monica Bellucci és Vincent Cassel)

Max egy jó informatikus biztos állással, és hogy ez bebiztosítsa, feleségül készül venni főnöke testvérét. Előtte még Tokióba megy üzleti útra, ahol egy régi szerelme hangjára lesz figyelmes, aki csak úgy szó nélkül elhagyta. A férfi a nő nyomába ered.

8) Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998)

(Reese Witherspoon és Ryan Phillippe)

Kegyetlen játékok (Cruel Intentions, 1998) (Reese Witherspoon és Ryan Phillippe)

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) és mostohabátyja, Sebastian (Ryan Phillippe) az unatkozó és gazdag elit tökéletes testvérpárja. Szórakoztatásul mindenféle ördögi játékot találnak ki maguknak és egymásnak, amivel a fiatal és naiv társaikat kihasználják. Kathryn legújabb fogadásának célja az új igazgató lánya, Annette (Reese Witherspoon), aki házasságkötésig szeretne szűz maradni. Ha Sebastian el tudja csábítani, Kathrynt is megkaphatja, ha nem, akkor ugrik a Jaguárja. Ám közben valami megváltozik…

9) Vicky Cristina Barcelona (2008)

(Havier Bardem és Penelopé Cruz)

Vicky Cristina Barcelona (2008) (Havier Bardem és Penelopé Cruz)

Vicky és Christina, a két amerikai amerikai barőtnő Barcelónába utazik. Míg Vickyt a spanyol kultúra érdekli, a bohém Christina a boldogságot keresi. Amikor találkoznak a sármos festővel, Juan Antonióval mindekettőjük élete a feje tetejére áll, ráadásul a férfi közveszélyes exneje, Maria Elena csak ront a helyzeten.

10) Gengszter románc (Gigli, 2003)

(Jennifer Lopez és Ben Affleck)

Gengszter románc (Gigli, 2003) (Jennifer Lopez és Ben Affleck)

Larry Gigli (Ben Affleck) maffiózónak készül, de sajnos nem örökölte apja tehetségét. Főnöke megbízza egy kaliforniai vizsgálóbíró testvérének az elrablásával. Gigli el is rabolja Briant (Justin Bartha), a szellemileg visszamaradt fiút a pszichiátriai intézetből. A rutinmunkának hitt feladat kis híján az őrületbe kergeti, ráadásul bizalmatlan főnöke a nyakára küldi Rickit (Jennifer Lopez), a rideg bérgyilkosnőt. A két teljesen más beállítottságú gengszter persze ki nem állhatja egymást, és ahol csak tudnak, keresztbe tesznek egymásnak.

12 lenyűgöző szerelmes film, mely igaz történet alapján készült

 (Forrás: Brightside)

Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download