A csodálatos Pókember sztárját már nem csak a nők izgatják

A csodálatos Pókember sztárját már nem csak a nők izgatják

2542

A csodálatos Pókember sztárját már nem csak a nők izgatják

Andrew Garfield arról beszélt, hogy eddig nőköz vonzódott, de bármire nyitott, próbál sodródni az árral, és mindent ki akar próbálni az életben. Garfield, aki elsősorban a Pókember-reboottal vált ismertté, jelenleg épp egy meleg darabban játssza a főszerepet. – írja az Origo

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Andrew Garfield-ról

Miért szakított a színésznővel?

Garfield az Outnak adott interjút annak kapcsán, hogy épp az Angyalok Amerikában című Broadway-produkcióban játszik, ami a színháztörténet egyik leghíresebb meleg darabja.

“Szeretem, ha nem vagyok ura a helyzetnek” 

– mondta a 34 éves színész, aki jelenleg heteróként játszik egy meleg karaktert. Úgy fogalmazott, hogy szeretne mindent kipróbálni az életben, hiszen csak egyszer él. Szerinte az emberek többsége próbálja definiálniálni magát valahogy, urai akarnak lenni a sorsuknak, ő viszont “szeret sodrórni az árral”.

Andrew Garfield

Garfield váltotta Tobey Maguire-t A csodálatos pókember címszereplőjeként, majd szerepelt a film folytatásában is, amíg le nem cserélték Tom Hollandra. Előtte olyan filmekben láthattunk fontos mellékszerepekben, mint A közösségi háló és a Ne engedj el, majd a két Pókember-mozi után főszerepet kapott két igen kiváló filmben, Martin Scorsese Némaságában és Mel Gibsontól A fegyvertelen katoná-ban. 

Kevin Spacey bejelentette, hogy homoszexuális

(Forrás: Origo)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download