Elsa mégis leszbikus lesz a Jégvarázs 2-ben?

5865

Elsa mégis leszbikus lesz a Jégvarázs 2-ben?

Nem először merül fel a pletyka Elsa lehetséges barátnőjéről, de az újságírók most egyenesen az őt szinkronizáló színésznőnek tették fel a kérdést. A 2013-as Jégvarázs egy pillanat alatt hódította meg a nézők és a kritikusok szívét, összbevételei bőven meghaladták az 1 milliárd dollárt, az Akadémia pedig megérdemelten ítélte neki oda a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat. – írj a mafab.hu

Jégvarázs (Frozen, 2013)

A produkció igen nagy népszerűségre tett szert az LGBTQ-közösségben is, sokan máig coming-out himnuszként kezelik a film ‘Let it Go’ című betétdalát. De ez még korántsem minden. A rajongók egyenesen petíciót és kampányt indítottak #GiveElsaAGirlfriend hashtaggel a közösségi oldalakon annak érdekében, hogy a főszereplő karakterét úgy írják meg, hogy a saját neméhez vonzódjon.

Idina Menzel, az Elsát szinkronizáló színésznő a napokban adott interjút legújabb filmje, a Időcsavarkapcsán, mely során azt is megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye az ötletről, hogy Elsának barátnője legyen.

“Nagyon szeretem, amit az emberek mondanak és gondolnak a filmünkről. Nagyon sokat jelent számunkra, hogy részesei lehetünk ennek a folyamatnak. Arról, hogy milyen irányba menjünk, rengeteget beszélünk, nagyon lelkiismeretesek vagyunk ez ügyben. Meglátjuk” – mondta, egyáltalán nem kizárva a lehetőséget.

Bár nyíltan homoszexuális karakter eddig nem tűnt fel Disney-produkcióban, a stúdió tett már egyértelműnek nevezhető gesztusokat az LGBTQ-közösség felé, elég, ha csak A szépség és a szörnyetegre és LeFou karakterére (illetve arra, amikor egy férfivel táncolt az egyik jelenetben), vagy a Szenilla nyomábanra gondolnunk, melyben egy pillanatra feltűnt (legalábbis nagyon úgy tűnt) egy leszbikus pár. A Jégvarázs 2 jövőre a mozikban. – összegez a mafab.hu

A meleg karakter miatt törlik a moziműsorról A Szépség és a Szörnyeteget

(Forrás: Mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download