Bruce Willis főszereplésével jöhet a Die Hard 6!

Bruce Willis főszereplésével jöhet a Die Hard 6!

1637

Mégis elkészülhet a Die Hard 6!

Egy ideje már nem lehetett semmi újat hallani a Die Hard 6-ról – amely a Die Hard Year One munkacímet viseli -, ám most Bruce Willis megerősítette a hírt, hogy a film készül. Talán. Az első rész 1987-ben került a mozikba, és azonnal klasszikussá vált: John McClane figurája egy átlagos zsarut emelt a hősök közé – bár a folytatásokban egyre inkább elhalványult az „átlagos” jelző. – írja a mafab.hu

Drágán add az életed! (1988, Die Hard)

Len Wiseman még 2016-ban jelentette be, hogy a film munkálatai haladnak – és hamarosan kerítenek hozzá egy fiatal McClane-t is, most pedig Bruce Willis erősítette meg egy interjúban, hogy hamarosan Kaliforniába utazik, és megnézi, hol tart a forgatókönyv.

A történetről eddig annyit lehet tudni, hogy két szálon fut majd a történet: az egyik szál a fiatal McClane-t követi majd a 70-es évek New Yorkjában, míg a másik szál az idős Johnt

– ám pontosabb információk még nincsenek a filmről. Mindenesetre érdekes lesz majd látni, hogyan bűvészkedik a rendezés a két időszállal, és hogyan fűzi majd össze a fiatal és az idős zsaru életét.

A rendezőn és Willisen kívül még nincs másik konkrét név a stáblistán: a rendező szerint igen nehéz lesz megtalálni a tökéletes fiatal John McClane-t, akinek „igen nagy cipőket kell majd a mezítláb megtöltenie”.

Bruce Willis még régóta nem szerepelt a vásznon, ám a következő időszakban sűrűsödik a táncrendje: a napokban kerül bemutatásra a Bosszúvágy, és hamarosan érkezik  M. Night Shyamalan új filmje, a Glassis.

10 ordító filmes baki a Die Hard-ban, ami felett valószínű te is elsiklottál

(Forrás: Mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download