FILMEZZUNK.HU

Íme a Jurassic World: Bukott birodalom legújabb előzetese!

15765

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018) – Előzetes

Néhány évvel ezelőtt aligha gondoltuk volna, hogy a Jurassic Park franchise még képes lesz felkavarni az állóvizet. Steven Spielberg klasszikusát két folytatás követte, a 2001-es harmadik rész láttán azonban úgy érezhettük, hogy a géntechnológia segítségével feltámasztott dinoszauruszok újra kihalásra ítéltettek. A két évvel ezelőtti Jurassic World aztán világossá tette, hogy korai lenne még eltemetni őket.

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom, 2018) - Előzetes

Elképesztő, 1,6 milliárd dolláros bevételét az adott évben csak Az ébredő Erő volt képes túlszárnyalni, és a kritikusok túlnyomó többsége is elégedetten távozott a mozikból. Nem is volt kérdés, hogy a szériának folytatódnia kell, az elmúlt napok során látott rövid részletek után pedig végre megtekinthetjük a Bukott birodalom alcímre keresztelt folytatás első teljes előzetesét is.

Colin Trevorrow rendezőt időközben a Szólít a szörny rendezője, J.A. Bayona váltotta, a főbb szerepekben pedig a visszatérő Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett olyan új nevekkel találkozhatunk, mint Toby Jones, James Cromwell vagy éppen Jeff Goldblum. (Rá persze inkább illik a “visszatérő” jelző.) A Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 7-én debütál a hazai mozikban.

20 dolog a Jurassic Parkról, amit még biztosan nem hallottál

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·