Johnny Depp főszereplésével itt a City of Lies előzetese!

1372

City of Lies (2018) – Előzetes

Johnny Depp Tupac és Notorious B.I.G. meggyilkolása ügyében nyomoz! Maga az előzetes egyébként nem rossz, de a látottak alapján egyelőre nagyon nehéz bármit is mondani a filmről: ebből még lehet egy első osztályú krimi és egy dögunalmas nyomozósdi is két kivénhedt egykori színészóriással.

City of Lies (2018) - Előzetes

A City of Lies egy provokatív thriller, mely minden korábbi feldolgozástól eltérően egészen más színben tárja a nézők elé Notorius B.I.G. és Tupac halálának körülményeit. Egy Los Angeles-i nyomozó, Russell Poole éveket töltött azzal, hogy megoldja pályafutásának legnehezebb ügyét, de két évtizeddel később a nyomozást továbbra sem zárták le. ‘Jack’ Jackson, egy újságíró, aki kétségbeesetten próbálja megmenteni karrierjét és jó hírét, megpróbál bepillantást nyerni az ügy részleteibe. Ahhoz, hogy fény derülhessen az igazságra, a nyomozónak és az újságírónak össze kell fognia, ekkor azonban még nem sejtik, hogy a korrupció egyre növekvő és mindent beszövő hálója milyen akadályokat gördít majd az útjuk elé.

A film bemutatóját szeptember 7-re tűzték ki, ami egyébként még intő jel is lehetne, hiszen az ősz első hónapja általában filmtemetőként funkcionál (magyarán a kevésbé ígéretes filmeket száműzik ide), de most kivételesen jó okuk volt a készítőknek minderre. 1996. szeptember 7-én lőtték le ugyanis Tupac Shakurt Las Vegas-ban, aki végül 6 nappal később, súlyos belső vérzés következtében hunyt el. Ó, és persze az sem véletlen, hogy ezt az előzetest május 21-én adták ki: ezen a napon született ugyanis Notorious B.I.G.

10 legjobb Johnny Depp film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download