Ryan Gosling nagyon beverte a fejét

Ryan Gosling agyrázkódást szenvedett forgatás közben

950

Ryan Gosling nagyon beverte a fejét

Az első Holdra-szállásról szól Ryan Gosling új filmje, Az első ember (Hazai bemutató: 2018. október 18.), amelyben Neil Armstrongot alakítja. A valósághűség kedvéért a színésznek is majdnem olyan megterhelő kiképzést kellett végigcsinálnia, mint az igazi űrhajósoknak. Például berakták egy többtengelyes pörgettyűbe, amellyel a NASA-nál az állóképességet tesztelik, továbbá azt szimulálják, hogy az űrben váratlan helyzetek is gyakran előfordulnak.

A több órás pörgések közben Gosling többször is beverte a fejét, amiből nem csinált gondot, aztán kiderült, nagy a baj. A felesége, Eva Mendes vette észre, hogy valami nem stimmel. „Furán éreztem magam – mesélte a színész Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában.

“Egyik este felhívtam Evát, és elkezdtem magyarázni neki, hogy a világon mindenhol azon mesterkednek az emberek a fánkboltokban, hogy ingyen fánkhoz jussanak. Eva nagyon türelmes volt, azt mondta agykárosodásom lehet, ezért ne fánkboltba siessek, hogy ellenőrizzem az elméletemet, hanem kórházba.”

A színésznőnek igaza volt, a kórházban agyrázkódást diagnosztizáltak.

10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!

(UIP hírek)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download