Ezt is megértük: eredeti főszereplővel jön az új Krokodil Dundee-film

Eredeti főszereplővel jön az új Krokodil Dundee-film!

2419

Ezt is megértük: eredeti főszereplővel jön az új Krokodil Dundee-film

Az ausztrál turisztikai marketingfelelősnek nagyon bejött az élet, amikor egy igen sikeres kampányt húzott fel egy kamu Krokodil Dundee-folytatásra: a Superbowl szünetében vetített reklám és az átgondolt internet kampány viszont nem csak az ausztrál turizmusnak tett jót. Sokak fejében szöget ütött ugyanis, hogy tényleg: miért nincs egy új Krokodil Dundee-film? – olvasható a mafab.hu-n

Krokodil Dundee (1986, Crocodile Dundee)

Danny McBride és Chris Hemsworth főszereplésével készült reklám után erre sem kell már sokat várnunk – a 78 éves Paul Hogan ugyanis bejelentette, hogy hamarosan készül a The Very Excellent Mr. Dundee. A film ugyan nem egy klasszikus folytatás lesz, szóval ne erre készüljenek a rajongók, de a színész még egyszer magára ölti a legendás kalapot és csizmákat. A történet szerint a színész saját magát alakítja majd, ahogy épp a lovaggá ütési ceremóniájára készül, ám valami gikszer természetesen közbejön, és indulhat a hajsza. A történet Los Angelesben játszódik majd, és Hogan ígérete szerint egy fergeteges film kerekedik majd belőle.

A stáb többi részéről a színész annyit mondott, hogy hálás a sorsnak, amiért sok olyan barátja és kollégája van, akinek imádja a munkáját, és szívesen csatlakozik ehhez a kalandhoz. Ki tudja, talán olyan nevek is feltűnnek majd a filmben, mint a reklámban: Margot RobbieHugh JackmanRussell Crowe és Liam Hemsworth – elvégre elég sokan szeretnének tényleg látni egy all-star ausztrál kalandfilmet, a reklám körüli felhajtás pedig csak jót tehet a produkciónak. A filmet Dean Murphy rendezi majd – a pontos dátumokról pedig egyelőre nincs hír.

25 vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download