A legjobb brit romantikus filmek

8 magával ragadó brit romantikus film, amit nem lehet megunni

22215

A legjobb brit romantikus filmek

Az amerikai filmek árnyékából sokkal könnyebben libbennek elő Anglia filmcsillagait felvonultató filmek, mint ahogy azt mi valaha is gondolnánk. Íme nyolc különleges, méltatlanul elfeledett gyöngyszem, melyek megdobogtatják a romantikára vágyó nézők szívét.

1) Anna Karenina /2012/

Három család, három különböző kimenetelű jövővel. Anna Karenina (Keira Knightley) mint egyszemélyes felmentősereg érkezik bátyjához (Matthew Macfadyen), hogy romokban heverő házasságát összekaparja. Anna azonban egy sokkal hatalmasabb zűrzavarba kerül, amikor boldogtalan házassága elől menekülve összetalálkozik Vronszkij gróffal (Aaron Taylor-Johnson). Vajon egy kiüresedett házasságnál jobb egy tiltott szerelem, mely eleve kudarcra van ítélve? Nem kellene inkább kivárni az igazit, ahogyan azt Levin (Domhnall Gleeson) és Kitty (Alicia Vikander) tette?

Anna Karenina /2012/

2) Időről időre /About Time, 2013/

Tim (Domhnall Gleeson) 21 évesen tudja meg, hogy családja képes az időutazásra. Gyorsan beletanul, hogyan lehet megváltoztatni az elrontott dolgokat egy egyszerű „visszapörgetéssel”). Egyetlen célja az, hogy megnyerje igaz szerelme (Rachel McAdams) kezét. Ráébred, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet csak úgy visszatekerni, mint egy filmszalagot.

Időről időre /About Time, 2013/

3) Ballet Shoes /2007/

Három árva lány, Pauline (Emma Watson), Petrova (Yasmine Paige) és Posy (Lucy Boynton) abban a szerencsében részesülnek, hogy egy melegszívű, különc világutazó (Richard Griffiths) fogadja őket örökbe. A csemetéket felnőtt gyámlánya, Sylvia (Emilia Fox) és a dajka szerepében tetszelgő Nana (Victoria Wood) gondjaira bízza. A különös család a gyám távollétében nehéz anyagi körülmények között kénytelen élni, amit néhány szoba bérbe adásával igyekszenek enyhíteni. Az igazi kalamajka csak ekkor kezdődik…

Ballet Shoes /2007/


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download