A legjobb brit romantikus filmek

8 magával ragadó brit romantikus film, amit nem lehet megunni

20348

4) Holiday /The Holiday, 2006/

Mit tegyen egy nő, ha párkapcsolati válságba kerül? Mi sem egyszerűbb, mint elmenekülni egy másik kontinensre és elfeledni egy időre a másik nemet. Amanda (Cameron Diaz) és Iris (Kate Winslet) pontosan ezt teszik: egymás házát kikölcsönzik egy téli vakáció erejéig. Regenerálódásuk színhelyén aztán felbolydul az élet, amikor színre lépnek a helyi udvarlók.

Holiday (The Holiday, 2006)

5) Sztárom a párom /Notting Hill, 1999/

Vajon mennyire valószínű, hogy besétál az ember életébe egy ünnepelt sztár, és kezdetét veszi egy csodálatos románc? William Thacker (Hugh Grant) átélte ezt a nem mindennapi élményt, nem kis zűrzavart okozva. Anna Scott (Julia Roberts), a „szerencsés” választott válaszút elé érkezik: lehetséges, hogy egy egyszerű könyvesbolt-tulajdonos, és nem egy jóképű színész a nagy ő? Igazi csemege ez a film, melyet három Golden Globe díjra jelöltek.

Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

6) Szoba kilátással /Room with a View, 2007/

A háromszoros Oscar-díjas film az 1900-as évek elejére röpít vissza bennünket. A csinos angol kisasszony, Lucy Honeychurch (Helena Bonham-Carter) és rokona, Charlotte Bartlett (Maggie Smith) társaságában Firenzébe utaznak. Mint ahogyan az a romantikus filmekben lenni szokott, találkozik a csendes, különc George Emerson-nal (Julian Sands). Hazatérve jegyeséhez, Cecil Vyse- hoz (Daniel Day-Lewis), válaszúthoz érkezik. Vajon ki az igazi, George vagy Cecil?

Szoba kilátással /Room with a View, 2007/


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download