Így készül a Rambo 5-re Sylvester Stallone

Így készül a Rambo 5-re Sylvester Stallone (videó)

1638

Így készül a Rambo 5-re Sylvester Stallone

A hetvenes éveiben járó akciósztár nem fogja vissza magát, ha arról van szó, hogy tökéletes formába kerüljön. Most, hogy a Creed 2 már az utómunkálatok fázisába ért, Sylvester Stallone ismét teljes erőbedobással vetette be magát a felkészülésbe soron következő filmje, a Rambo 5 kapcsán, írja a mafab.hu.

Rambo (First Blood, 1982)

A színész a napokban osztott meg egy rövid videót az Instagram-oldalán, ahol korát meghazudtolóan forgatja át a 250 fontos kereket, most pedig egy fotóval is meglepte a követőit, melyhez ezt írta:

“Hamarosan kezdünk, nagyon izgatott vagyok… A világ változhat, de ő a régi. Semmi nem ért még véget” – utalt John Ramo karakterére.

Rambo 5-öt májusban jelentette be hivatalosan Stallone, aki rögtön egy beharangozó posztert is közzétett a világhálón, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a rendezői széket a Adrian Grunberg, a Börtönregény rendezője foglalhatja el.

View this post on Instagram

Starting soon and getting very excited … The world may be changing but not him. NOTHING IS OVER!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

A történet szerint Rambo békésen éli a veteránok életét, azonban amikor egyik barátjának elrabolják a lányát, a férfi kegyelmet nem ismerve indul harcba a mexikói kartellek ellen. Bár a film még nem kapott hivatalos premierdátumot, legnagyobb valószínűséggel 2019 őszén kerülhet a mozikba.

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download