FILMEZZUNK.HU
Rob Schneider legjobb filmjei

7 fergeteges Rob Schneider vígjáték, amit feltétlen látnod kell

25924

Rob Schneider legjobb filmjei

Rob Schneider 1963. október 31-én született, azaz a napokban ünnepli 60. születésnapját. Ennek alkalmából hét olyan filmet ajánlunk tőle, amit érdemes megnézni, ha egy egyszerű, de nagyszerű vígjátékra vágysz. Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

7. Apafej (Big Daddy, 1999)

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.

Apafej (Big Daddy, 1999)

6. Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

5. Tök alsó (Deuce Bigalow: Male Gigolo, 1999)

Ahová Deuce (Rob Schneider) lép, ott fű nem terem: no persze, hisz medencéket takarít. Emellett főfoglalkozású idétlen és pipogya fráter. Ám egyszer csak ölébe hull a szerencse. Egy selyemfiú-übermacsó megkéri, hogy amíg elutazik, vigyázzon a luxuslakására és értékes halaira. Deuce először igent mond, aztán csődöt. A földdel teszi egyenlővé a lakást, kinyírja a halakat, aztán felveszi a telefont. És itt kezdődik az igazi baj. A macsó kéjsóvár nőismerősei akarják megrendelni a selyemfiú szolgáltatásait. Deuce ugyan kicsi és pocakos, ám hogy az általa okozott kárt meg tudja téríteni, felvesz egy flitteres zakót és botcsinálta dzsigolóként elindul pénzt keresni.

Tök alsó (Deuce Bigalow: Male Gigolo, 1999)

4. Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosárlabda edzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy gondolják, együtt töltenek egy hétvégét gyerekeik és feleségeik társaságában edzőjük tóparti házában. Bár a korosodó apák felett úgy tűnik, elszállt az idő, felélednek régi emlékeik, és kiderül, lelkükben mindmáig fiatalok.

Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·