FILMEZZUNK.HU
A legjobb állatos filmek

A 8 legjobb állatos film, amit a család minden tagja szeret

353

A legjobb állatos filmek

Igen kevés olyan ember van, aki nem szereti az állatokat. Kutya, macska, hörcsög, krokodil, kaméleon és még számtalan egyéb házi kedvenc lapul legtöbbünk otthonában. Ami azonban a való életben lehetetlennek hiszünk, az a filmekben könnyedén megvalósulhat, mégpedig  úgy, hogy a szülők és a gyerekek is minden percet élveznek.

8. Stuart Little kisegér (1995)

George Little (Jonathan Lipnicki) nagyon szeretne kistesót. Szülei az adoptálás mellett döntenek. Az árvaházban legnagyobb meglepetésükre egy intelligens, szerethető kisegérrel találkoznak, aki nem sokkal később már a Stuart Little nevet viseli. A család élete fenekestül felfordul. A Little família kényes macskájával, Hómanccsal való találkozás csak a legkisebb a sok kaland közül.

Stuart Little, kisegér (1999)

7. Kutyák és macskák (2001)

Vajon mit csinál szeretett kisállatunk, amíg mi távol vagyunk? Arra biztosan nem gondolunk, hogy egy kémhálózat részeként időnként megmenti a világot, igaz? Nos, a filmekben ez is megtörténhet. A kutyák és macskák kegyetlen háborúja a gazdik tudta nélkül, a felszín alatt zajlik. Újoncok azonban mindig akadnak, akiket be kell avatni…

Kutyák és macskák /Cats and Dogs, 2001/

6. Lassie (2005)

A Carraclough család legnagyobb büszkesége a gyönyörű skót juhász, Lassie, akit semmi pénzért nem adnának el senkinek. Amikor azonban a család elszegényedik, nincs más választásuk, minthogy megválnak szeretett házőrzőjüktől. A kutya kalandos körülmények között tér vissza több száz mérföldes gyalogút után, oda, ahová a szíve viszi: a Carraclough családhoz.

Lassie /Lassie, 2005/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·