Owen Wilson 10 legszórakoztatóbb filmje

Owen Wilson 10 legszórakoztatóbb filmje

20750

3. Starsky és Hutch (Starsky & Hutch, 2004)

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb társa Ken Hutchinson (Owen Wilson), egy kissé “romlott” zsaru. Nem végzi rosszul a dolgát, csak éppen még azt nem döntötte el, hogy a törvény melyik oldalán is áll. Ketten együtt ülnek be Starsky tűzpiros Gran Torinójába, hogy felderítsenek egy gyilkossági ügyet. A nyomozás során Hutch egyik informátora és egy pom-pom lány is a segítségükre lesz.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

2. Új csapás (Shanghai Noon, 2000) és Londoni csapás (Shanghai Knights, 2003)

Chon Wang (Jackie Chan) egy szeretnivaló kétbalkezes császári testőr, akinek ki kell szabadítani Pei Pei (Lucy Liu) hercegnőt, akit elraboltak Kínából. Wang azért is vállalkozott a nehéz feladatra, mert személyesen is felelősnek érzi magát a történtekért. A hercegnőt  Amerikába hurcolták, így kerül a mókás testőr a vadnyugatra. Wang valószínűtlen barátságot köt egy lókötővel, Roy O’Bannonnal (Owen Wilson), akivel számos kalandba keverednek, miközben forró nyomon járnak valahol Nevadában.

Londoni csapás (Shanghai Knights, 2003)

1. Marley meg én (Marley & Me, 2008)

John (Owen Wilson) és Jenny (Jennifer Aniston) úgy dönt, hogy mielőtt családot alapítanak, először egy kutyán próbálják ki, milyen az, ha korán kell kelni, sokat kell sétálni járni, és nem szabad megfeledkezni valakinek az etetéséről. Hazavisznek egy édes kis kölyköt, és nem is sejtik, hogy a csöpp eb teljesen felforgatja az életüket. Hamar kiderül, hogy a blöki szelídíthetetlen, mint egy oroszlán, makacs, mint egy öszvér és vad, mint egy szibériai tigris. Nyomában káosz, dili és pusztítás jár. Az ifjú pár más városba költözik, gyerekük születik, igyekeznek új életet kezdeni – de Marley mindenhova elkíséri őket. Elviselni szinte lehetetlen. Nem szeretni pedig egyenesen képtelenség.

Marley meg én (Marley & Me, 2008)

Owen Wilson valódi szülei játszották a filmbeli szüleit. Az anyukájának nagy gondot jelentett, hogy ne “Owen”-nek hívja a fiát. A tengerparti jelenetek egy “kutyapart” becenevű területen játszódnak, ahol a hatóságok később betiltották a kutyasétáltatást.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a skót színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Owen Wilson produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

Jennifer Aniston 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool/


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download