FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Kirstie Alley-ről

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Kirstie Alley-ről

13370

Kirstie Alley érdekességek

Kirstie Alley amerikai színésznő, producer és komikus. A Wichita-ban született színésznő a napokban ünnepelné születésének a 73. évfordulóját, ám ezt már sajnos nem teheti meg, ugyanis 2022-ben egy gyors lefolyású rákos megbetegedés miatt, tragikus módon elköltözött az élők sorából. Alábbi összeállításunkban rá emlékezünk.

Kirstie Alley érdekességek

1. Kirstie Louise Alley 1951. január 12-én látta meg a napvilágot a Kansas állambeli Wichitában Lillian Mickie és Robert Deal Alley lányaként. Anyja háztartásbeli volt, édesapja pedig egy fűrészáruvállalat tulajdonosa.

2. Kirstie ír felmenőkkel rendelkezik és két testvére volt, Colette és Craig.

3. 1979-ben a Match Game c. televíziós játék egyik versenyzője volt, ahol többszörös nyertes lett. 1980-ban megjelent a Password Plus játékban is.

Kirstie Alley érdekességek

4. 1981-ben szülei súlyos autó-balesetet szenvedtek, melyben anyja meghalt, apja pedig súlyosan megsérült.

5. A Szcientológiai Egyház megbecsült tagja volt. Elismerte, hogy 1976 és 1979 között kokainfüggő volt, amelyből a Szcientológiai Egyház egyik drog ellenes programja segítségével tudott talpra állni. Azóta ő lett a szcientológiai egyház drog ellenes kampányának képviselője és jelentős összegekkel támogatta az egyházat.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·