A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant Farkas szerepében

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe lehet az új Farkas?

1296

A Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe válthatja Hugh Jackmant Farkas szerepében

A hét elején Lauren Shuler Donner producer megerősítette a híreket, miszerint Kevin Feige a Marvel Studios élén valóban keresik Hugh Jackman színész utódját, aki eljátszhatja Farkast a Marvel Moziverzumban, írja a widescreen.hu. Donner azt is megerősítette, hogy fizikai adottságok miatt egy fiatalabb színészt keresnek a szerepre, így sajnos Hugh Jackman nem jöhet szóba. Pletykák szerint a Disney azt fontolgatja most, hogy egy X-Men minisorozatot készít az év végén induló Disney+ streamingszolgáltatásra.

Daniel Radcliffe érdekességek

Daniel Radcliffe közösségi oldalára feltöltött videóban válaszolt a legnépszerűbb keresési találatokra, amikre rákerestünk az elmúlt években a Google-keresőóriáson. Az utolsó találat között válaszolt arra a kérdésre, hogy helyettesítené-e Hugh Jackmant Farkas szerepében, s nem meglepő módon nagyon szívesen csatlakozna az X-Menek közzé. Farkas bőrében Hugh Jackman összesen 17 évet töltött a Bryan Singer által létrehozott X-Men univerzumban, utolsó szerepére 2017-ben került sor a Logan – Farkasban, ami nem kis túlzás kijelenteni, hogy minden idők legjobb X-Men alkotása volt.

Egyelőre nem tudni, hogy Kevin Feige-éknek milyen tervei vannak az X-Menekkel, hiszen jelenleg is folynak a tárgyalások a Disney és Fox házasságról, és amíg a mikiegeres cég nem tudja magáénak a jogokat, addig hivatalosan nem dolgozhat a karaktereken. Pletykák szerint a Disney előbb az év végén induló Disney+ platformon szeretné bemutatni az új karaktereket, persze ez nem zárja ki, hogy később Farkas és a társai csatlakozzanak a Bosszúállókhoz a mozivásznon.

Robert Pattinson lehet az új Batman?

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download