FILMEZZUNK.HU
Elizabeth Olsen érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna Elizabeth Olsen-ről

14157

Elizabeth Olsen érdekességek

Ha azt halljuk Olsen-testvérek, vélhetően mindenkinek az ikerpár (Ashley és Mary-Kate) jut eszébe. Elizabeth (Lizzie) Olsen három évvel nővérei után, 1989-ben született a california-i Sherman Oaks városában. Színésznőként a 2011-es Martha Mancy May Marlene című film megjelenése után ismerték el, ahol a címszereplő Marthát alakította. Egészen 2013-ig kisebb szerepeket kapott, a következő évben a Godzilla című filmben megkapta a főszerepet. Leghíresebb szerepei az Amerika Kapitány: Polgálháborúban, a Bosszúállók: Ulton Korában és a Bosszúállók: Végtelen háborúban Wanda Maximoff. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli születésének a 35. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Elizabeth Olsen érdekességek

1) Anyai ágról angol, apai oldalról norvég vér csörgedezik az ereiben, aki a színésznőként és tervezőként elhíresült Mary-Kate és Ashley Olsen ikerpár húga. Van egy idősebb bátyja, Trent, és két fiatalabb féltestvére is, mivel a szülei 1996-ban elváltak.

2) Elizabeth már gyerekként balett- és énekórákat vett, és nagyon fiatal kora óta szerepel filmekben.

Elizabeth Olsen érdekességek

3) A színésznő a Campbell Hall Schoolba járt Hollywoodban, majd New Yorkban a neves Tisch School of the Arts falai között folytatta tanulmányait, illetve egy szemesztert Moszkvában is tanult.

4) 2004-ben testvére, Mary-Kate étkezési zavarai miatt csakhogynem abbahagyta a színészkedést, mivel azzal kellett foglalkoznia.

Elizabeth Olsen érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·