Billy Crystal érdekességek

Billy Crystal – 12 elképesztő tény a szülinapos színészről

3999

Billy Crystal érdekességek

Billy Crystal, William Edward Crystal amerikai színész, forgatókönyvíró, producer, komikus és filmrendező. 1970-es években az ABC tévécsatornán sugárzott Soap sorozat Jodie Dallas szerepében vált ismertté az Egyesült Államokban. Az 1980-as évek végétől szerepel Hollywoodi filmekben. A háromszorosan Golden Globe-díjra jelölt színész ma ünnepli születésének a 71. évfordulóját, melynek alkalmából íme néhány érdekesség az életéről.

Billy Crystal érdekességek

1. Billy apja vezette a Commodore Music Store-t 54 éves korában bekövetkezett haláláig, így a család olyan jazzlegendákkal ápolt szoros kapcsolatot, mint Billie Holiday, Pee Wee Russel vagy Eddie Condon.

2. A Long Beach High School elvégzése után a Marshall Universityre került baseball-ösztöndíjjal, ám a program törlése miatt Billy visszatért New Yorkba, és először a Nassau Community College, majd a New York University hallgatója lett, ahol 1970-ben végzett.

A nyúlpróba (1978)

3. Billy Crystal filmes debütálása A nyúlpróba (1978) volt. Külön érdekesség, hogy Michael Keaton is ezzel a filmmel debütált.

4. Crystal nem csak a színészetben, hanem a rendezésben is kipróbálta magát a Mr. Saturday Night (1992) és a Felejtsd el Párizst! (1995) című filmekkel.


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download