FILMEZZUNK.HU
Alexandra Daddario érdekességek

10 dolog, amit nem gondoltál volna Alexandra Daddario-ról

33093

Alexandra Daddario érdekességek

Legújabb születésnapos színésznőnk Alexandra Daddario, akire legtöbben valószínűleg a True Detective-ben figyelhettek fel. A színésznő New Yorkban született, első szerepét 16 évesen egy szappanoperában, az All My Children-ben kapta, ott 43 epizódban láthattuk. Ezután jött egy remek független film, A tintahal és a bálna, majd kisebb vendégszerepek olyan sorozatokban, mint a Maffiózók, az Esküdt ellenségek vagy A hatalom hálójában. Nagy népszerűségre a Baywatch 2017-es változatával tett szert. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli születésének a 38. évfordulóját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Alexandra Daddario érdekességek

1) Édesapja végrehajtó, édesanyja ügyvéd, nagyapja, Emilio Q. Daddario Connecticut állam kongresszusi képviselő volt. Egy testvére van, a szintén színész Matthew Daddario.

2) Olasz, ír, angol és cseh felmenőkkel is rendelkezik.

Alexandra Daddario érdekességek

3) Tanulmányait egy New York-i lányiskolában, a Brearley-ben végezte, melyet azonban idő előtt otthagyott.

4) Már egész fiatalon tudta, hogy színésznő szeretne lenni, első szerepét 16 évesen az All My Children című televíziós sorozatban kapta, melyet követően olyan szériákban tűnt fel, mint az Esküdt ellenségek, A hatalom hálójában, a Maffiózók, A nagy svindli, a New Girl vagy a Felhőtlen Philadelphia.

Alexandra Daddario érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·