Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

1307

Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

Keanu Reeves már többször bizonyította, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis lazaságért. A színész hol metrózik, hol egy padon ebédel szendvicset, hol pedig ismeretleneknek segít, ha lerobban a kocsijuk. A John Wick franchise sztárja San Franciscóból utazott Los Angelesbe egy helyi járaton, azonban az út során technikai gondok adódtak a géppel, mely kénytelen volt leszállni egy kaliforniai városban, Bakersfieldben.

Reeves a leszállás a reptéren figyelmet kért, és tudatta az utasokkal, hogy a következő három órában nem fogják megkapni a csomagjaikat, de sikerült leszerveznie egy buszjáratot, ami mindenkit elvisz Los Angelesbe. A sztár sem habozott, és a többi utassal együtt felszállt a buszra, az út során pedig érdekességeket olvasott fel Bakersfieldről a telefonjáról, és több helyi előadó dalait is lejátszotta. Természetesen az esetről felvétel is készült, mely azonnal felkerült a közösségi oldalakra, így idelent mi is meg tudjuk mutatni.

Keanu Reevest legközelebb a május 16-án érkező John Wick: 3. felvonás – Parabellumban láthatjuk majd az üldözött bérgyilkos szerepében, de júniusban debütáló Toy Story 4-ben is hallhatják a hangját a rajongói.

Piszkosul kemény akciófilmet ígér a John Wick 3 második trailere!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download