FILMEZZUNK.HU
8 meglepő érdekesség a szülinapos Paul Ruddról

8 meglepő érdekesség a születésnapját ma ünneplő Paul Ruddról

11508

Paul Rudd érdekességek

Paul Rudd jelenleg a Hangya szerepe kapcsán ismert a leginkább, azonban a 2000-es évek elején vígjátékokban vállalt szerepeivel vált széles körben híressé.  A híres – Ron Burgundy legendájában eljátszott Brian Fantana egyik leghíresebb szerepe, mely karaktert a 2013-as folytatásban újra magára öltötte. Többnyire vígjátékokban vállalt szerepei miatt őt is széles körben a Frat Pack tagjának tekintik. A Marvel univerzum pici üdvöskéje a napokban ünnepli születésnapját, melynek alkalmából ezúttal az ő életébe engedünk nagyobb betekintést.

Paul Rudd

1. Rudd szülei lengyel és orosz zsidó családból származnak. Eredeti családnevük Rudnitzky volt, melyet még nagyapja változtatott meg a jelenlegi Rudd-ra.

2. Egy, a Jewish Journalban közzétett interjúban Rudd elmesélte, szülei tudatosan zsidóként nevelték, eljárt zsinagógába és a bar mitzvahn is átesett, teljesen elmerült a zsidó kultúrában. Elmondása szerint zsidó vérvonaluk ezer évre vezethető vissza, és ez akkora identitástudatot ad, hogy azzal nem lehet nem kapcsolódni. ,,Ez egy törzs, olyan érzés ez hogy ,,oh igen, ez az én csapatom”. És én ezzel teljes mértékben azonosulok.”- mondja Rudd.

Paul Rudd érdekességek

3. Első szerepét 1992-ben kapta az A Question of Ethics című filmben, majd ebben az évben megkapta Kirby Philby szerepét a Sisters című sorozatban, melyben egészen 1995-ig láthattuk.

4. A lökött tesó (2011) című film két főszereplője, Elizabeth Banks és Paul Rudd egy ikerpárt formál meg a filmben, holott két ezt megelőző filmben is szerelmespárt alakítottak: Példátlan példaképek (2008), Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron (2001).

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·