FILMEZZUNK.HU

Befutott a Sonic legújabb filmelőzetese!

2758

Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog, 2020) – Előzetes

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi… Az alábbi videóban a Föld leggyorsabbjai éltetik Sonicot, de közben néhány új jelenet is feltűnik.

A rendezői széket Jeff Fowler foglalhatja el, akinek neve alighanem egyelőre kevésbé ismert a nézők számára. Ugyanakkor a filmben olyan sztárok is felbukkannak majd, mint James MarsdenNeal McDonoughAdam Pally, Sonicnak pedig Ben Schwartz kölcsönzi majd a hangját.

Ami talán ennél is érdekesebb, hogy a Sonic főellenségét, Dr. Ivo Robotnikot maga Jim Carrey formálja majd meg. Az már most tudható, hogy rajongói ettől az alakításától várják a színész nagy visszatérését. A mára már klasszikusnak számító videojáték filmadaptációja ez év februárjában érkezik a hazai mozikba.

A “Gumiarcú” Jim Carrey 10 legjobb filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·