FILMEZZUNK.HU
Az utolsó pillanatban került a Végjátékba a film legepikusabb jelenete

Az utolsó pillanatban került a Végjátékba a film legepikusabb jelenete

2477

Az utolsó pillanatban került a Végjátékba a film legepikusabb jelenete

A Bosszúállók: Végjáték bővelkedik epikus jelenetekben, de alighanem a film egyik legfelemelőbb pillanata mégis Tony Starknak köszönhető. A sorsdöntő csatát Tonynak sikerült végül lezárnia azzal, hogy egy végső összecsapás során sikerül visszaszereznie Thanostól a végtelen köveket mielőtt a Titán újra csettintene, hogy ezúttal elpusztítsa a teljes univerzumot.

Szívbemarkoló jelenet maradt ki a Bosszúállók: Végjátékból, de most megnézheted

Én vagyok a végzetetek!”, mondja Thanos, majd csettint, ám nem történik semmi sem. A kamera a következő pillanatban Tonyt mutatja, akinek sikerült beépítenie a páncéljába a köveket, majd azt feleli „Én vagyok Vasember!”. A Russo testvérek egy interjúban elárulták, hogy a Vasembert megformáló Robert Downey Jr. szövegrésze csupán az utolsó pillanatban került bele a filmbe, az eredeti változatban Tony nem válaszolt volna semmit sem Thanosnak.

Már a vágószobában ültünk, és úgy éreztük mondania kell valamit a karakternek. Számtalan variációt kipróbáltunk, egyik sem működött. Jeff Ford, a vágó, akivel régóta dolgozunk már, jegyezte meg, miért nem kerítünk az egésznek egy ívet azzal, hogy Tony azt mondja, ‘Én vagyok Vasember!’, erre mi azonnal azt mondtuk, gyorsan a kamerákat, le kell forgatnunk ezt!

Alighanem a jelenetsor számtalan rajongó számára emlékezetes pillanat marad, amelynél talán méltóbb lezárása talán nem is lehetett volna egy korszaknak.

Színészek, akik ki nem állhatták a saját filmjüket


Article Tags: · · · ·