Robert Downey Jr. élete legnagyobb harcára készül!

1251

Robert Downey Jr. élete legnagyobb harcára készül!

Alig egy hónapja került a mozikba a Bosszúállók: Végjáték, a Vasembert alakító Robert Downey Jr. máris a következő nagy dobására készül. Ezen a ponton szeretnénk felhívni azok figyelmét, hogy akik még nem látták a Marvel szuperprodukcióját, hogy cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Vasember - Avagy ki Robert Downey Jr.

A Végjátékban a rajongók tehát kénytelenek voltak búcsút inteni egyik kedvenc karakterüknek, Tony Starknak, akik életét áldozta a film végén az egész univerzum megmentéséért. Robert Downey Jr. tíz év után kiszáll a Marvel filmes univerzumából, a való életben pedig egy teljesen elképesztő dologba vág bele.

A színész Amazon Re:Mars konferenciáján jelentette be hivatalosan ugyanis, hogy 2020 áprilisától megalapítja a The Footprint Coalition szervezetet, amelynek célja nem más, mint bolygónk szennyezettségének megtisztítása. Ezen a ponton lehet megkapaszkodni: az alapítvány a cél érdekében nanotechnológiát és mesterséges intelligenciát kíván használni eszközeként.

Úgy tűnik tehát, hogy Tony Stark nem hagyta itt végleg a rajongókat, hiszen az őt megformáló színész törekvései csakugyan az ismert szereplő elhivatottságát idézik meg.

Vasember – Avagy ki Robert Downey Jr.

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download