Will Ferrell legjobb filmjei

8 fergeteges Will Ferrell vígjáték, amit kár lenne kihagyni

13559

Will Ferrell legjobb filmjei

Will Ferrell amerikai filmszínész és író. Szinte kizárólag vígjátékokból ismert. Első bemutatkozása az 1990-es évek végén történt, amikor az NBC komédia-sow-jában lépett fel (Saturday Night Live). A szórakoztató színész ma ünnepli 52. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk 8 vígjátékot tőle, amit mindenképpen érdemes megnézni.

Kihagytuk kedvenc filmedet a bohókás színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Will Ferrell produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Megjött Apuci (Daddy’s Home, 2015)

Amikor Dusty (Mark Wahlberg) egykori felesége újra férjhez megy, a férfi belép a nő életébe, melyet szándékában áll fenekestül felforgatni. A mostohaapa, a jólelkű Brad (Will Ferrell) még nem is sejti, mekkora rivalizálás veszi kezdetét Dusty érkezésével.

Megjött Apuci (Daddy's Home, 2015)

7. Tesó-tusa (Step Brothers, 2008)

Brennen és Dale két elkényeztetett alak, akik már túl vannak negyvenedik életévükön, mégis még mindig a szülői házban élnek. Amikor azonban egyedülálló szüleik egymásba szeretnek, és csakhamar összeköltöznek, a két férfi világa a feje tetejére áll.

Tesó-tusa (Step Brothers, 2008)

6. Sulihuligánok (Old School, 2003)

Mitch Martin (Luke Wilson) korábban ér haza, mit azt eredetileg tervezte, és otthonában épp egy csoportos szexparty szervezésének kellős közepébe csöppen. Mitch elmenekül otthonról, hogy kiheverje a megrázkódtatásokat, és kibérel egy házat a Harrison Egyetem közelében. Barátja, Bernard (Vince Vaughn) lakásavató házibulit szervez. A buli nagyon jól sikerül, minden fiatal velük akar lógni, ők a legmenőbb arcok a környéken. De ezzel felhívják magukra a főiskola dékánjának figyelmét is, aki döntési helyzet elé állítja a fiúkat: vagy kiköltöznek vagy teljesítik a beavatási szertartást, és diákkört alapítanak.

Sulihuligánok (Old School, 2003)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download