Star Wars: Videón Mark Hamill és Harrison Ford első tesztfelvétele

Star Wars: Videón Mark Hamill és Harrison Ford első tesztfelvétele

710

Mark Hamill és Harrison Ford első tesztfelvétele

Az elmúlt több mint negyven évben a rajongók az Egy új reménnyel kezdődő Star Wars franchise minden lehetséges képkockáját alaposan kielemezték, most azonban olyasmit mutatunk, amit korábban még soha nem láthattak.

Mark Hamill osztotta meg a Twitteren az első  Star Wars tesztfelvételét, melyet Harrison Forddal láthatók. Illetve, az ő re-tweetjének köszönhetően kapta fel a közösségi média a dolgot. Az anyagot Carl Quintanilla találta meg a CNBC-től, és nem is habozott sokáig, hogy közszemlére tegye a fekete-fehér felvételt, melyen a franchise két sztárja a szkript egy durva vázlatát olvassa teljesen civil öltözékben.

Hamill annyival egészítette ki a dolgot, hogy ez volt az első alkalom, hogy ő és Ford személyesen is találkoztak, sőt, a forgatókönyvet sem látták még korábban, és így fogalmuk sem volt arról, mit is olvasnak pontosan. “Megkérdeztem George Lucast, hogy mégis milyen fajta filmről van szó” – írta, de Lucas állítólag csak ennyit válaszolt. “Csak csináljuk meg, a többit majd később megbeszéljük” – folytatta, de hozzátette, a későbbi beszélgetésre végül nem került sor.

27 elképesztő kulisszafotó a legelső Star Wars filmről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download