Hősiesen mentett ki egy kisfiút Danny Trejo egy felborult autóból

Hősiesen mentett ki egy kisfiút Danny Trejo egy felborult autóból

540

Hősiesen mentett ki egy kisfiút Danny Trejo egy felborult autóból

Igazi hőstettet vitt véghez a morcos képű hollywoodi legenda. Egy biztonsági kamera felvétele is rögzítette azt a jelenetet, amikor egy kereszteződésben két autó összeütközött, majd az egyik fel is borult és a feje tetejére állt. Az autóban egy nagymama utazott és unokája, akinek kimentésében Danny Trejo segített.

A videón jól látható, ahogyan a 75 éves filmsztár, majd aztán mások is a járműhöz rohannak, hogy segítsenek a baleset elszenvedőin.

Ott volt ez az 5 éves kisfiú, aki rémülten sikoltozott. Bemásztam az autóba és megütötte az orromat a lehető legrosszabb illat, a benzin szaga. Próbáltam kicsatolni a biztonsági övét, de nem értem el. Aztán egy lány a másik oldalról jött segíteni, ő meg tudta nyomni a gombot, én pedig kihúztam a fiút.” -emlékezett vissza Trejo az esetre.

A nagymamát már csak a tűzoltók tudták kimenteni az autóból, de szerencsére komolyabb baja neki sem esett. Trejo véleménye szerint a fiút – akit ő maga nyugtatott meg, miután kihúzta a kocsiból – a gyerekülés védte meg attól, hogy súlyos sérüléseket szenvedjen. A balesetről készült felvételeket és Trejo teljes nyilatkozatát a fenti videóban láthatjátok.

10 Danny Trejo film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download