FILMEZZUNK.HU
The Laundromat előzetes: Meryl Streep, Gary Oldman és a Panama-iratok

The Laundromat előzetes: Meryl Streep, Gary Oldman és a Panama-iratok

1811

The Laundromat (2019) – Előzetes

Steven Soderbergh óriási sztárok segítségével meséli újra a történelem egyik legnagyobb szélhámosságát! A Panama-iratok hatalmas botrányt okozó kiszivárgásának történetét idézi fel Steven Soderbergh legújabb filmje, a The Laundromat. A Meryl Streep, Gary Oldman és Antonio Banderas főszereplésével forgatott drámához most vadonatúj előzetes érkezett.

Streep alakítja a filmben a Ellen Martin nevű özvegyasszonyt alakítja, aki felfedezi, hogy valami nagyon nem stimmel a panamai Mossack Fonseca ügyvédi irodával, amelyet két karizmatikus férfi, Jürgen Mossack (Oldman) és Ramón Fonseca (Banderas) vezet. Hamarosan pedig arra is rádöbben, hogy az adóelkerülésről szóló hatalmas szélhámosságban a világ leggazdagabb és leghatalmasabb politikusai mind benne vannak.

A The Laundromat forgatókönyvét a Soderbergh Az informátor! című filmjének szkriptjét is jegyző Scott Z. Burns írta Jake Bernstein azonos című könyve alapján. Meryl Streepék mellett olyan színészeket láthatunk majd benne, mint Sharon Stone, David Schwimmer, Robert Patrick, Jeffrey Wright (Westworld) és az Agymenőkből ismert Melissa Rauch. A film a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütál majd szeptember 1-jén, azután november 29-én érkezik meg a Netflixre.

A 6 legjobb film, amiben a mesterséges intelligencia az úr

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·