A 10 legjobb Colin Firth film

A 10 legjobb Colin Firth film, amit kár lenne kihagyni

10733

6. Miről álmodik a lány? /What a Girl Wants, 2003/

Daphne (Amanda Byness) arról álmodik, hogy megismerhesse édesapját, akivel édesanyja fiatalon forgószélszerű szerelembe esett, ám a férfi arisztokrata családja miatt elválasztották őket egymástól. 17. születésnapján Londonba repül. Édesapjával való találkozásról sohasem mondott le. Amikor Londonba érkezett szembesülnie kellett azzal, hogy édesapja Anglia legismertebb politikusa Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Hogy hogyan alakul a kapcsolatuk, teljesül e végre Daphne álma, megtudhatod, ha megnézed ezt a kedves vígjátékot!

Miről álmodik a lány? /What a Girl Wants, 2003/

5. Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

A történet középpontjában a szerelem áll. Legyen szó egy első látásra bekövetkező szerelemről vagy éppen beteljesületlenről. A szerelem mindenkit elér, az anya nélkül maradt iskolásfiút, az összetört szívű írót, a kiégett rocksztárt, az agglegény miniszterelnököt. Londonban szerelmek bontakoznak ki. Colin Firth egy igazán romantikus vígjátékban.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

4. Mamma Mia /Mamma Mia, 2008/

Donnának egy kis szállodája van egy görög szigeten. Egyedülálló anya és teljesen függetlenül éli mindennapjait. Lánya, Sophie éppen most készül férjhez menni. Donna a régi zenekarából meghívta két barátnőjét Rosie-t az életrevalót és gazdag férfifaló Tanyát. Titokban Sophie is hívott három vendéget. A titokzatos három férfi Donna múltjából származik és Sophie megakarja tudni ki az édesapja, hogy az oltárhoz kísérhesse. Bimbózó szerelem és régi románcok, egy zenés vígjáték, ismert és fülbemászó dallamokkal.

Mamma Mia! /Mamma Mia! 2008/


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Hozzászólások

 • Tényleg jó színész, aki érdeksségeket szeretne megtudni a színész életéről, azoknak ajánlom a következő cikket:
  http://munkahet.hu/hirek/honap-szulotte/colin-firth-gazdag-elmenyanyagbol-dolgozom

  Boglárka 2016-09-12 12:33
 • Kedves Boglárka,

  A filmezzunk.hu honlap nevében írok önnek. Látom, hogy hozzászólásban többször is beajánlja egy adott színésznél az ön által írt cikkeket. Ezzel semmi baj nincs és nyugodtan a jövőben is ajánlhatja magát. Viszont, ha van kedve, írhatna nekünk is, örömmel fogadnánk mi is a cikkeit, ugyanis épp cikkírókat keresünk. Oldalunk nem régen jött létre, de nagy ütemben fejlődik, amihez minden segítség jól jön.

  Ha lenne kedve cikkeket írni oldalunknak, akkor a részletekről egyeztessünk. Oldalunkra mindenki szabadidejében, hobbiból, nagy lelkesedéssel ír. A Facebook oldalunk már több, mint 7000 like-olónál jár, így egy minőségi cikk már nagy nézettséggel is jár.

  Ha lenne kedve nekünk is írni (akár ugyanazt a cikket, mint másnak) örömmel vesszük és egyeztessünk, ha nincs, akkor további szép napot!

  Üdvözlettel,

  Szerkesztő

  Szerkesztő 2016-09-12 17:50

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download