FILMEZZUNK.HU

Elképesztő krimit ígér a Tőrbe ejtve végső előzetese!

3731

Tőrbe ejtve (Knives Out, 2019) – Előzetes

Megérkezett Rian Johnson új filmjének, a sztárokkal teli Tőrbe ejtve végső előzetese. Bár a rajongók vegyesen ítélték meg Rian Johnson munkáját Az utolsó Jediken, a szakma nem győzte méltatni a direktort, sok sztár pedig szabályosan versengett, hogy szerepet kapjon a direktor új filmjében, mely ezúttal egy vérbeli krimi lesz.

A történet részleteiről egyelőre nem sokat tudunk, a cselekmény középpontjában egy családfő meggyilkolása utáni nyomozás áll. A szereplőgárda azonban rendkívül impozáns, a film főbb szerepeit ugyanis olyan sztárok alakítják, mint Chris Evans , Daniel Craig , Jamie Lee Curtis , Christopher Plummer , Jaeden Lieberher , Toni Collette és, Michael Shannon, Johnson pedig a rendezés mellé az írást is bevállalta. Az utóbbi időkben igen kevés eredeti produkció kerül ki Hollywoodból, ami ne remake, reboot vagy valamilyen franchise része lenne, ami egyrészt ugyan anyagilag kockázatos, másrészt azonban üdítő is egyben.

Ha a rendező vagy a színészek nevei nem győznek meg, már csak ezért is érdemes lesz odafigyelni a produkcióra, és akkor még nem is ejtettük szót a kimondottan ígéretes előzetesről. A filmről a magyarországi mozizók sem maradnak majd le, a Knives Out (egyelőre nem kapott magyar címet) november végén debütál idehaza.

Hollywoodi kapcsolatok:…avagy 15 őszinte barátság, mely valóban létezik!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·