8 film, amit minden férfinak látni kell

8 film, amit minden férfinak látni kell

37932

5) Elrabolva (2008)

Elérkeztünk ahhoz a filmhez, amit minden szülő és minden 16. életévét betöltött lánynak kötelezővé tennék. Liam Neeson színészi karrierjének új fázisát indította be ez az alkotás, ugyanis innentől kezdett el igazán keménykedni filmjeiben.

Elrabolva (Taken)

A történet: Bryan ex titkosügynök, akinek minden percét a lánya iránti szeretet tölti ki, viszont többnyire csak távolról: a lány az anyjával és annak tehetős új férjével él. Amikor Kim egy barátnőjével elutazik Párizsba, Bryan rosszat sejt. Sajnos beigazolódnak aggodalmai, Kimet lánykereskedők elrabolják. Azt mondják, hogy ha valaki az alvilági szervezet kezei közé kerül, 96 óra múlva esélytelen őt megtalálni. Bryan előveszi mindazt, amit a múltban tanult, és átkel az óceánon, hogy még időben megtalálhassa Kimet, és bosszút állhasson mindenkin, akinek bármi köze volt a rabláshoz.

6) Amerikai mesterlövész (2014)

Chris Kyle (Bradley Cooper) gyerekkorában Texasban járt az apjával vadászni, 2011 szeptembere után pedig úgy érezte, a hazájának szüksége van rá. Tengerészgyalogos-kommandós lett, és Irakban vált mesterlövésszé: az első vonalban harcolt, de mindig egyedül volt; kilométeres távolságokból ugyanúgy, mint közelharcban, egy szál pisztollyal a kezében. A Pentagon dokumentációja szerint 150 ellenséges katonával végzett.

Amerikai mesterlövész /American Sniper, 2014/

7) John Wick (2014)

John Wick (Keanu Reeves) most vesztette el feleségét, aki hosszú betegeskedés után szenderült jobblétre. Búcsúajándékként, hogy férje ne maradjon egyedül, egy kiskutyát küldött neki. Amikor azonban hőn szeretett autóját ellopják és kutyáját megölik, elveszít mindent, amit valaha szeretett, a férfi bosszúra készül. Mint kiderül, volt munkaadója, a hírhedt gengszter, Iosef Tarasov (Alfie Allen) fia volt a tettes. John Wick nevének hallatán még ő is kénytelen megijedni, hiszen a férfi legenda bérgyilkos körökben. És most rá és embereire vadászik.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

8) A rajtaütés (2011)

A könyörtelen drogbáró búvóhelyét megrohamozza egy 20 tagú rendőrségi elit osztag. Erre a helyre idáig még egy rendőr sem merte betenni a lábát, hiszen a 30 emeletes épületben drogosok, könyörtelen gyilkosok és bűnözők élnek. De ennek vége. A kommandósok véres harcba bonyolódnak, ahogy emeletről-emeletre járják az épületet, mindkét oldalon kegyetlenül irtják egymást. Amikor már a töltények is elfogynak, a harc késsel, puszta kézzel és mahetével folytatódik közeledve a végső összecsapásig, ami a legfelső szinten következik be.

A rajtaütés (Serbuan maut, 2011)

Jó szórakozást minden kedves férfi Olvasónknak!

12 ügyvédes film, amit vétek lenne kihagyni

Ha te is ismersz hasonló kaliberű filmet, mint amiket listánk tartalmaz, kérünk írd meg hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon kommentben.

(Forrás: filmkatalogus.hu)
(Forrás: 8 film keménykötésű férfiaknak – Címlapkép)

/milos/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · ·

Hozzászólások

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download