Mark Ruffalo a Dark Waters előzetesében a vállalati fejesekkel megy szembe

262

Dark Waters (2019) – Előzetes

Mark Ruffalo Oscar-közelbe kerülhet ezzel a bűnügyi filmmel. Nathaniel Rich New York Times-os cikke nyomán Todd Haynes (Carol) rendezett drámát Dark Waters címmel, melyben Mark Ruffalót, Anne Hathawayt és Tim Robbinst láthatjuk majd a főbb szerepekben. A Focus Features filmje sok mindenkit meglepett azzal, hogy még idén, azaz a 2020-as Oscar előtt kerül bemutatásra: az IndieWire szerint ugyanis csak január közepén kezdték el forgatni.

A Dark Waters igaz történet alapján készült, Ruffalo pedig egy olyan ügyvédet alakít benne, aki egy sötét ügy felboncolására vállalkozik, hogy bebizonyítsa, a világ egyik legnagyobb vállalata felel megannyi ember eddig tisztázatlan eredetű haláláért. Ruffalónak mindent kockára kell tennie az igazságért – a jövőjét, a családját és saját életét is. Érdekes párhuzam, hogy az előzetesben elhangzik a DuPont név is. Itt egy vegyipari vállalatot takar, másoknak viszont ismerősen csenghet a Foxcatcher című filmből, melyben Steve Carell John du Pontot testesíti meg – Mark Ruffalo pedig ugyancsak szerepel ebben a darabban.

A Dark Waterst november 22-én mutatják be az USA-ban. Az időzítésnek csakis egyetlen oka lehet: feltehetően Oscar-jelölésre – vagy jelölésekre – hajt az egész stáb.

A 10 legjobb film Mark Ruffalo-tól

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download