10 Will Smith film, amit mindenképpen látnod kell

26640

Will Smith legjobb filmjei

Mai toplistánk Will Smith 10 legjobb filmjéből áll össze, ami természetesen csak és kizárólag a mi véleményünkön alapszik. Ha hiányzik toplistánkból a kedvenc filmed, ne habozz hozzászólásban vagy Facebook oldalunkon feltüntetni, hogy melyik alkotását hagytuk ki.

10. Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

A  tudós, Robert Newille az egyetlen túlélője az ebmeriség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek, miközben saját vérének felhasználásával az ellenszer kifejlesztésén munkálkodik. A kihalt New Yorkban bújkálva próbálja felvenni a harcot a rá leselkedő veszéllyel, azonban sietnie kell, ha nem akar kifutni az időből.

Legenda vagyok (I Am Legend, 2007)

Tudtad, hogy…?

… Will Smith azt nyilatkozta, hogy a Szàmkivetett c. filmben Tom Hanks alakítàsa sokat segített neki abban, hogyan kellene megformàlnia a főszereplőt?

9. A randiguru (Hitch, 2005)

A szürke, szerény könyvelő, Albert belehabarodik a híres és gyönyörű Allegra Cole-ba. A lány meghódítására az ismert “randiguru”, Hitch készíti fel. Ekkor ismerkedik meg Hitch a céltudatos Sara Melas újságírónővel, aki Allegráról próbál információkat szerezni lapja számára. A megrögzött agglegény beleszeret Sarába, aki azonban épp élete cikkjében kívánja leleplezni a manhattani randigurut.

A randiguru 2005

Tudtad, hogy…?

… Kevin Jamest Will Smith ajánlotta Albert szerepére?

8. A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Az ügyész, Robert Dean boldog házasságban él, neveli két gyermekét és tisztességesen végzi a munkáját. Ez nap azonban az Egyesült Államok hivatalos én nem hivatalos szervei is hajtóvadászatot indítanak ellene, a férfinek pedig nincs más választása, mint menekülni az életéért, miközben fogalma sincs, miért akarják megölni.

A közellenség (Enemy of the State, 1998)

Tudtad, hogy…?

… Tom Cruise már aláírt a film főszerepére, azonban a Tágra zárt szemek (1999) forgatásának elhúzódása miatt vissza kellett lépnie?

7. Sötét zsaruk (Men in Black, 1997)

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Will Smith és Tommy Lee Jones - MIB - Sötét zsaruk 2. (2002)

Tudtad, hogy…?

… Will Smith miután elolvasta a forgatókönyvet elsőre visszaadta J ügynök szerepét? Később a felesége (Jada Pinkett Smith) meggyőzte, hogy mégis vállalja el a szereplést. Will szót fogadott a feleségének.


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download