Hilary Duff érdekességek

10 meglepő érdekesség a szülinapos Hilary Duffról

4030

Hilary Duff érdekességek

Hilary Duff, születési nevén Hilary Erhard Duff karrierjét gyerekszínészként kezdte, a népszerűséget a Lizzie McGuire sorozat hozta meg a számára, azóta számos főszerepben volt látható. Legsikeresebb filmjei a Tucatjával olcsóbb (2003), vagy a Csáó, Lizzie! (2004). 2005-ben csaknem 15 millió dollárt keresett. Színészi pályája mellett az éneklést sem hanyagolta el, ugyanis megjelent három stúdióalbuma és négy világ körüli turnén is részt vett. Az énekes-színésznő 1987. szeptember 28-án látta meg a napvilágot, azaz napra pontosan 32 évvel ezelőtt. Születésnapja alkalmából összeválogattunk néhány érdekességet az életéből, amivel nagy valószínűség szerint még nem találkoztál.

1. Édesanyja arra bátorította Hilaryt, hogy vegyen színi órákat nővére, Haylie mellett, minek eredményeként a két lány szerepeket nyert el különböző színházi előadásokban. Hat és nyolc évesen a Duff-testvérek balettezni kezdtek tanulni a texasi San Antonioban.

2. A testvérpáros több éven keresztül különféle TV-s reklámokban szerepeltek. Nem egyszer a Barbie babákat reklámozta, míg nővérével, Haylie Duff-fal együtt szerepelt az Icebreakers rágógumi reklámjában.

10 érdekesség Hilary Duff színésznő-énekesről

3. Háromszor is jelölték az év legrosszabb színésznőjének járó Arany Málna-díjra (Los Angeles-i tündérmese, Tucatjával olcsóbb 2., Lányok a pácban), de szerencséjére “megnyerni” egyszer sem sikerült.

4. Hatalmas pénzösszeget adományozott a Katrina hurrikán áldozatainak, és ő lett a nemzetközi szóvivője a Kids With A Cause segélyszervezetnek.


Article Tags: · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download