7 fergeteges vígjáték Seann William Scott-tól, amit feltétlen látnod kell

7 fergeteges vígjáték Seann William Scott-tól, amit feltétlen látnod kell

9341

Seann William Scott legjobb filmjei

Seann William Scott amerikai színész, akinek legismertebb szerepe Steve Stifler az Amerikai pite filmsorozatból. A színész a mai napon ünnepli 43. születésnapját, melynek apropójából összegyűjtöttünk néhány szórakoztató filmet a pályafutásából, amit érdemes megnézni.

7. Evolúció (Evolution, 2001)

Amikor egy meteorit csapódik be az arizónai sivatagba, Dr. Ira Kane (David Duchovny), a biológus és Harry Block (Orlando Jones), a geológus nem tétlenkednek, elindulnak, hogy felkutassák a becsapódott objektumot. Ez alatt Wayne Grey (Seann William Scott) gyanútlanul készül az utolsó tűzoltó vizsgájára, de valahogy sikerül belekeverednie egy olyan kalandba, amit talán inkább kihagyott volna. A tudós páros rájön, hogy a meteorittal egy olyan életforma érkezett a bolygónkra, amely gyors mutációkra és páratlan evolúcióra képes. Hamarosan megjelenik a hadsereg is, ugyanis a lények cseppet sem barátságosak.

Evolúció (Evolution, 2001)

6. Hazárd megye lordjai (The Dukes of Hazzard, 2005)

A srácok, ha dönteniük kell, ritkán választják a törvényes megoldásokat: és mivel főfoglalkozásban az alkoholcsempészettel foglalkoznak, a helyi rendőrség járőrei igen gyakran próbálják utolérni 69-es Dodge Chargerjüket. És ők ezt is nagyon élvezik. Ám az álmos hétköznapokat megzavarja egy felfedezés: a korrupt rendőrfőnök olyasmiben mesterkedik, ami gazdaggá tenné őt, és koldusszegénnyé mindenki mást a környéken.

10 érdekesség Seann William Scott színészről

5. Cool túra (Road Trip, 2000)

Az amerikai egyetemista létnek megvannak a maga íratlan szabályai. Ilyen az is, hogy nem minősül megcsalásnak az, ha más körzetszámban tartózkodsz, mint a barátnőd. Nem megcsalás az sem, ha két nővel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. Nem megcsalás, ha annyira részeg vagy, hogy nem is emlékszel rá, mert akkor az meg sem történt. Azt viszont már nehéz kimagyarázni, ha videóra veszed az együttlétet, és véletlenül elpostázod a barátnődnek. Hogy főhőseink valahogy elkenjék ezt a véletlen baklövést, sürgősen tenniük kell valamit. A srácok fejthetetlen utazásra indulnak egyikük apjának kocsijával, amely során hajmeresztő kalandokba keverednek.

Cool túra (Road Trip, 2000)


Article Tags: · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download