Rebecca Ferguson érdekességek

8 érdekesség, amit még nem tudtál Rebecca Fergusonról

2383

Rebecca Ferguson érdekességek

Rebecca Ferguson svéd származású angol színésznő. Első szerepét a ‘Nya tider’ c. svéd tévésorozatban kapta, majd több angol és idegen nyelvű produkcióban is láthattuk. A hírnevet 2013-ban a BBC ‘The White Queen’ c. sorozata hozta meg számára, majd 2015-ben szerepet kapott a Mission: Impossible – Titkos nemzetben, aminek köszönhetően az egyik legfelkapottabb színésznő lett Hollywoodban. A gyönyörű színésznő a mai napon töltötte be a 36. életévét, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Rebecca Ferguson érdekességek

1) A szülei hamar elváltak, édesanyja, Rosemary egyedül nevelte fel őt és három testvérét. 

2) Rebecca édesanyja brit származású, 25 évesen költözött Svédországba, és állítólag Sarah Ferguson (színésznő/ írónő/ producer és nem mellesleg yorki hercegné) távoli rokona.

Rebecca Ferguson érdekességek

3) Első szerepét a már említett Nya tider c. svéd sorozatban kapta, melyben 3 évadon keresztül az egyik főszereplőt, Anna Gripenhielm-t alakította. A szerep egy csapásra ismertté tette Svédországban, a hirtelen jött hírnevet a fiatal lány nehezen viselte, többször elmondta, hogy a sorozat végeztével szeretne elvonulni a nyilvánosságtól (ezután költözött Simrishamn-be).


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download