Baromi ütős a King's Men – Kezdetek új magyar előzetese

Baromi ütős a King’s Men – Kezdetek új magyar előzetese

1096

King’s Man: A kezdetek (2020) – Előzetes

Bár a King’s Man: A kezdetek jövő februári premierje sajnos még odébb van, a Disney azonban előrukkolt a film legújabb kedvcsinálójával, melyből azért már lehet némi sejtésünk, milyen produkcióra is számíthatunk. Az eddig két résszel ellentétben a Kingsmanek előzménytörténetét ismerhetjük majd meg, vagyis Töki és Harry feltűnésére ezúttal nem kell számítanunk, de bőven lesz utánpótlás. Az alábbi trailer remekül hozza a korábbi filmek hangulatát, Matthew Vaughn-nak pedig a sikeres epizódok után nem is volt oka arra, hogy változtasson a bevált recepten.

Ami a történetet illeti, néhány zseni bűnöző azt tervezi, hogy olyan háborút robbantson ki, mely  akár az emberiség vesztét is okozhatja. A Ralph Fiennes által alakított nemest azonban nem olyan fából faragták, hogy ne kövessen el mindent a terv megakadályozásának érdekében. Társa, az újonc (Harris Dickinsont), akinek szintén nem kell a szomszédba mennie motivációért, hogy megfeleljen mentora előtt.

Az említettek mellett a film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Stanley TucciCharles DanceDaniel BrühlGemma ArtertonMatthew Goode és Aaron Taylor-Johnson. A King’s Man: A kezdetek február 13-tól látható a hazai mozikban.

A 15 legjobb posztapokaliptikus film, amit látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download