FILMEZZUNK.HU
Csak 10 év múlva jön a Bosszúállók 5?

Csak 10 év múlva jön a Bosszúállók 5?

2417

Csak 10 év múlva jön a Bosszúállók 5?

Bár a Disney a legutóbbi nagyszabású rendezvényükön vagy fél tucat készülő szuperhősfilmet jelentett be, ezek között azonban nem szerepelt a Bosszúállók 5. része. És a legfrissebb hírek szerint nem is érdemes számítanunk rá a közeljövőben…

A Marvel komolyan számol az alternatív idősíkokkal

Végjáték producere a CinemaBlendnek adott interjújában számolt be a Bosszúállókkal kapcsolatos jövőbeli tervekről, melyek nem sok pozitívumot ígérnek a rajongók számára. Bár a Marvel továbbra is ontani fogja magából a képregény adaptációkat, valószínűleg hosszú évek választanak el minket attól, hogy az összes hőst újra egymás mellett láthassuk.

„Jelenleg a negyedik fázis már bejelentett filmjeire koncentrálunk. (…) Tíz éve arról álmodtunk, hogy eljussunk a Végtelen háborúig és a Végjátékig. Értelemszerűen annak idején még nem tudhattuk, miként alakulnak majd a dolgok, de fantasztikus, hogy meg tudtuk valósítani. Csodás lenne, ha tíz év elteltével újra képesek lennénk felérni ehhez a szinthez. Dolgozunk ezen az álmunkon” – mondta el a producer, Trinh Tran.

A következő nagy crossoverig mindenesetre nem leszünk Marvel filmek és sorozatok híján. Hamarosan (ki tudja mikor?) jön a Fekete Özvegy, melyet a Doctor Strange az őrület multiverzumában követ, de készül Az Örökkévalók , a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája , a Fekete Párduc 2, A galaxis őrzői 3, a Thor: Szerelem és mennydörgés valamint a Pókember 3 is. Hogy milyen sorrendben érkeznek a filmek, abba a jelenleg tomboló koronavírus járvány is beleszólhat.

20 filmes csapat, akik a forgatás alatt igazi családdá váltak


Article Tags: · ·